canım kusura bakma yeni gördüm adet tarihin 8 ağustos yani bugün buradan baktımcanım ben aslında biraz çekiniyorum kime soracağımı.bazen yanıt alamadığımda oluyor.çok teşekkür ederim ilgine.mayıs 28,haziran20,temmuz15.bu ay tahminim 9 ve 12 ağustos arası diye düşünüyorum.sitedeki yazıları takip etmeye çalışıyorum.herkesde farklı belirtiler var.benim göğüslerim silikonlu gibi oldu🙂geçen hafta acıdan el sürmeye çekindim bu hafta geçti,geceleri çok üşüyorum mesela.sivilcelendim adet öncesi gibi geliyor bana,ama bazı arkadaşlar hamileykende bunları yaşıyormuş.bu ay da tutmassa gelecek ay,bir arkadaşım yeni bir ürünü satmaya başlayacak .spermelrin rahime kolay gitmesini sağlayan bir jel.ondan denerim olmazsa.sultan canım bide benim sarımsı bir akıntım geliyor ama kokusuz.adet öncesindemi gelir bu.daha önce dikkat etmedim hiç.saol canım
Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak İçin En Uygun Zamanı Hesaplama,Yumurtlama Dönemi Hesaplama,Yumurtlama Günü Hesaplama
ama biraz daha bekle istersen test yapmak için 2 gün sabret yanılma payı olabilir
inşallah hamilesindir canım ya🙂
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: