Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım ben aslında biraz çekiniyorum kime soracağımı.bazen yanıt alamadığımda oluyor.çok teşekkür ederim ilgine.mayıs 28,haziran20,temmuz15.bu ay tahminim 9 ve 12 ağustos arası diye düşünüyorum.sitedeki yazıları takip etmeye çalışıyorum.herkesde farklı belirtiler var.benim göğüslerim silikonlu gibi oldu🙂geçen hafta acıdan el sürmeye çekindim bu hafta geçti,geceleri çok üşüyorum mesela.sivilcelendim adet öncesi gibi geliyor bana,ama bazı arkadaşlar hamileykende bunları yaşıyormuş.bu ay da tutmassa gelecek ay,bir arkadaşım yeni bir ürünü satmaya başlayacak .spermelrin rahime kolay gitmesini sağlayan bir jel.ondan denerim olmazsa.sultan canım bide benim sarımsı bir akıntım geliyor ama kokusuz.adet öncesindemi gelir bu.daha önce dikkat etmedim hiç.saol canım
canım kusura bakma yeni gördüm adet tarihin 8 ağustos yani bugün buradan baktım
Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak İçin En Uygun Zamanı Hesaplama,Yumurtlama Dönemi Hesaplama,Yumurtlama Günü Hesaplama
ama biraz daha bekle istersen test yapmak için 2 gün sabret yanılma payı olabilir
inşallah hamilesindir canım ya🙂

Kış güneşi midenin bulanmaması güzel arkadaşım en çok sevdiğim domates aklıma gelince bile midem bulanıyor cnm yemek yemek istemiyo zoraki zorluyorum kendimi bide bol su iç diyolar içiyom ama bide bana sorDaha başlardayken bulanıp geçmişti o zamanda bir sorunmu var bulanmıyo diyodum çünkü bulanması iyi diye yazıyor her yerde şimdide gerçekten zor.

Hoşbulduk arkadaşım Berat gecesinden beri rahatsızım üriner enfeksiyon oldum diyorum ama ogünden byana 3 tahlil yapıldı 5-6 lökosit çıkıyo iltihap yok diyolar ama ben sık sık tuvalete gidiyorum tam çıkıyorum hiç yapmamışım gibi sanki birşeyler batıyor altıma otururken rahatsızım uyuyamıyorum canım yanıyo ağlıyorum bugünde üroloji drna gittim taşların var parçaları düşüyo gebelikte böbrekler genişler taşlar hareket eder idare edeceksin dedi.

canım çok geçmıs olsun ınsallah en kısa zamanda geçer tatlım gebelıkte böyle seyler olabılıyor bıraz sabır canım

canım ben aslında biraz çekiniyorum kime soracağımı.bazen yanıt alamadığımda oluyor.çok teşekkür ederim ilgine.mayıs 28,haziran20,temmuz15.bu ay tahminim 9 ve 12 ağustos arası diye düşünüyorum.sitedeki yazıları takip etmeye çalışıyorum.herkesde farklı belirtiler var.benim göğüslerim silikonlu gibi oldu🙂geçen hafta acıdan el sürmeye çekindim bu hafta geçti,geceleri çok üşüyorum mesela.sivilcelendim adet öncesi gibi geliyor bana,ama bazı arkadaşlar hamileykende bunları yaşıyormuş.bu ay da tutmassa gelecek ay,bir arkadaşım yeni bir ürünü satmaya başlayacak .spermelrin rahime kolay gitmesini sağlayan bir jel.ondan denerim olmazsa.sultan canım bide benim sarımsı bir akıntım geliyor ama kokusuz.adet öncesindemi gelir bu.daha önce dikkat etmedim hiç.saol canım
canım otomatik hesaplıyıcılara göre adet düngün 24 ve ağustosun 8 ide adet günü yani bugün.inşallah canım hamilesindir.herkesşn belirtisi farklı oluyor.jel içinde bence boşver en güzeli doğal yada yapacaksan doktora muhakkak sormanı tavsiye ederim.şöyle canım benim normalde adetime yakın sarı ve sıvı hafif kokulu bi akıntım olurdu.ama şimdi yok.daha koyu sari ama yapışkan bi akıntım var.kuru gibi yani.senin normalde akıntın nasıl olduğunu bilemediğim için bi şey diyemiyicem.ama zaten günlerindesin.öğrenmene az kalmış canım

canım kusura bakma yeni gördüm adet tarihin 8 ağustos yani bugün buradan baktım
Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak İçin En Uygun Zamanı Hesaplama,Yumurtlama Dönemi Hesaplama,Yumurtlama Günü Hesaplama
ama biraz daha bekle istersen test yapmak için 2 gün sabret yanılma payı olabilir
inşallah hamilesindir canım ya🙂
Benim adetime 5 gün varken testte vermişti herkesin farklı tabii inşallah hamişsindir arkadaşım.🙂

Hoşbulduk arkadaşım Berat gecesinden beri rahatsızım üriner enfeksiyon oldum diyorum ama ogünden byana 3 tahlil yapıldı 5-6 lökosit çıkıyo iltihap yok diyolar ama ben sık sık tuvalete gidiyorum tam çıkıyorum hiç yapmamışım gibi sanki birşeyler batıyor altıma otururken rahatsızım uyuyamıyorum canım yanıyo ağlıyorum bugünde üroloji drna gittim taşların var parçaları düşüyo gebelikte böbrekler genişler taşlar hareket eder idare edeceksin dedi.
çook geçmiş olsun canım.mevlam acil şifalar versin.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen:
hazal3............................3 agustos(hadi kızlar hala haber yokmu ???????)
ayselalper......................8 Ağustos(hadi kızlar hala haber yokmu ???????)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
sultan...........................12 Ağustos
Yağmurun annesi..........13 Ağustos
Yaz esintisi....................14 Ağustos
smart-girl......................15 Ağustos
Nur85...........................16 Ağustos
ecem09.........................18 ağustos
vahide-m.....................20 21 agustos
eboş.............................22Ağustos
zuzu.............................22 Ağustos
Selzeh..........................22-23 Ağustos
yoncax.........................22-23 agustos
duygum_06..................23 Ağustos
seduş..........................24 Ağustos
eyşan.........................24 Ağustos
butterfly45..................28 Ağustos
mrs m........................28 Ağustos
ela_1982.....................28 Ağustos
Nesli84.........................30 Ağustos
umutsuz_reyhan.............2 Eylül
fatosss...........................4 Eylül

:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:

Geri