inşallah canım.seninde 12 gün falan var heralde.varmı bi şeyler bi hareketlilik.
Kızlar internette okudum çok ilginç bi haber...
Böylesi ne görüldü ne de duyuldu! Böbrek ağrısıyla giden kadın, hastanede nur topu gibi bir çocuk dünyaya getirdi.Bayanın eşi de "Eşim kilolu olduğu için hamile olduğunu fark etmedik. Hamile olduğunu bilmiyorduk, bu bebek tombaladan çıktı'' dedi.
Ne kadar ilginç yaaa insanın hamile olduğunun farkına varmaması.Kadının 3. çocuğuymuş zaten.Acaba adeti düzenli geldi de mi farketmedi anlamadım???
bende okumuştum bu haberi yinede saçma bu çocuk hiçmi tekme atmadı hemde daha önceden hamileik te yaşamış.Kızlar internette okudum çok ilginç bi haber...
Böylesi ne görüldü ne de duyuldu! Böbrek ağrısıyla giden kadın, hastanede nur topu gibi bir çocuk dünyaya getirdi.Bayanın eşi de "Eşim kilolu olduğu için hamile olduğunu fark etmedik. Hamile olduğunu bilmiyorduk, bu bebek tombaladan çıktı'' dedi.
Ne kadar ilginç yaaa insanın hamile olduğunun farkına varmaması.Kadının 3. çocuğuymuş zaten.Acaba adeti düzenli geldi de mi farketmedi anlamadım???
Valla biz aman belim aman kasığım aman göğüslerim mi şişti, vücut ısım mı arttı, rüyada gördüğüm şey bebeğe mi işaret vs....Millet farkında olmadan çocuk doğuruyor.Çok ilginç yaaaa ayy ne bileyim belki de fos haberdir.bende okumuştum bu haberi yinede saçma bu çocuk hiçmi tekme atmadı hemde daha önceden hamileik te yaşamış.
Valla biz aman belim aman kasığım aman göğüslerim mi şişti, vücut ısım mı arttı, rüyada gördüğüm şey bebeğe mi işaret vs....Millet farkında olmadan çocuk doğuruyor.Çok ilginç yaaaa ayy ne bileyim belki de fos haberdir.
inşallah canım.seninde 12 gün falan var heralde.varmı bi şeyler bi hareketlilik.
Valla yaa hiç kafalarına taktıkları yok biz öyle miyiz ayyy.Valla arada midem bulanıyor diyorum da eşim sen kendini çok dinlemeye başladın diyoo oysa ben bebek işareti olarak değil yaniii gerçekten bulanıyoo.Kendimizi dinleye dinleye hasta olacağaız valla....onların umrunda degılkı hamılemıyım degılmıyım ne zaman regl olucam belırtımı bunlar deyip durmuyorlar kafalarına takmıyorlar işte o yuzden de hemen hamıle kalıyorlar
yok canım yumurtlamam bitmişti.internette dolaşırken bi site ye girdim gebelik hesabında hamile kaldığınız gün 31 temmuz yazıyordu.yani tam 12 gün vardı reglime işte o gün başlamıştı göğüslerim.canım senın gögüslerındekı belırtı 12 gün önce baslamısya hanı sen o günlerde yumurtlama dönemındeymıydın pekı normalde böyle agrın olurmuydu pekı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?