yapma böyle ya niye ümidini yitiriyosun sadece akışına bırak tamam ben daha çok başındayım biliyorum ama bunu herkes söylüyor takmayıp akışına bırak o zaten olur diyorlar sende öyle yap herşeyin zamnı vardır herşey Allahtan sadece 3 arkadaşım biliyor bebek yapmaya karar verdiğimi yakın arkadaşımın tanıdığı iki sene olmamış hiç korunmadan ben üzüldüğümde anlattı iki sene sonra kendiliğinden olmuş doktora bile gitmemişler zamanı vardır bebeğinin sen yıpratma kendini tamam mı tatlım🙂[
evet yıpratmamak lazım.haklısın canım.neyse bırakalım benim bu durumu artık demek akıntın var inşallah hamilesindir canım.mevlam en kısa zamanda versin hiç bekletmesin inşallah.
amin canım inşallah.. akıntım biraz sulu beyaz gibi bişey ama belirtimidir işte onu bilemiyorum yani belirtilerde var ama benim daha olsa bile yerleşme dönemi belirti için erken bi akıntı gibi geliyor belki üşütme de olabilir bilmiyorum ya
bilmiyorum artık belirti mi degil mi,ama sana anlatmıştım haziranda biz yarım bıraktığımızda,dehşet sancılar ağrılar çekmiştim uzunca bir süre,niyese öyle olmadı bu sefer.valla adete 9 gün var dananın kuyruğu kopacak yakında🙂sen niye ishal oldun ki durduk yerde,üşüttün heralde!
Eşimin eli iyi yarın iş başı yapıcak çok şükür dört gündür evdeydi ama evde olmasıda iyi değil hiç uslu durmuyor dr.ilişki yasak dedi tınlamıyo birtürlü ....Bense dün iyi gibiydim bugün mesanemin alt tarafımın yine hiç rahatı yok birşeyler batıyo sanki yanıyo noluyo anlamıyorum dr gittim ilaç kullanıyorum cnm sıkılıyo valla.
aman ıyı olunda siz eee doktor yasak demıs rahat dursa ya bu adam neden böyle yapıyor ya sen yat uyu falan çaktırma işte geçmesı zaman alır canım agrılarının sabret bakalım
Erkekler pek duygularını belli etemyi sevmezler güçlü durduklarını göstermek isterler eşlerini seven erkekler hiç belli etmemeye çalışırlar bence sizinde eşleriniz sizi ççok seviyor....Söylemesi kolay ama sizde biraz daha rahat olursanız RABBİM ol derse mutlaka olucak bunu biliyorum zamanı var derseniz inanıyorumki olucak arkadaşlarım.
ayy inşallah hamileliktendir kızzz,bak demekki onca bayanız burda ve her birimizin yumurtlalama dönemi yaklaşık aynı zamana da denk gelse herkesin vücudu farklı tepki veriyor,çok ilginç!kasık ağrın çok belirgin değil mi peki?
aman ıyı olunda siz eee doktor yasak demıs rahat dursa ya bu adam neden böyle yapıyor ya sen yat uyu falan çaktırma işte geçmesı zaman alır canım agrılarının sabret bakalım
Selzeh evleneli 10 yıl oldu çok şükür hergece bilemedin gün aşırı ben durduramıyorum bunu türünün son örneğisin sen diyorum.Hele evlendiğimiz 3 ayı söylemeye dilim varmıyo :laugh: