Erkekler pek duygularını belli etemyi sevmezler güçlü durduklarını göstermek isterler eşlerini seven erkekler hiç belli etmemeye çalışırlar bence sizinde eşleriniz sizi ççok seviyor....Söylemesi kolay ama sizde biraz daha rahat olursanız RABBİM ol derse mutlaka olucak bunu biliyorum zamanı var derseniz inanıyorumki olucak arkadaşlarım.
Selzeh evleneli 10 yıl oldu çok şükür hergece bilemedin gün aşırı ben durduramıyorum bunu türünün son örneğisin sen diyorum.Hele evlendiğimiz 3 ayı söylemeye dilim varmıyo :laugh:
ayyyy masallah ya tamam normal zamanda olabılır ama sımdı hamılesın ve doktor yasak demıs o yuzden dıyorum zaten dıkkat edın aman sımdı böyleyse evlendıgın ılk 3 ayı tahmın etmek zor degıl yanı
Selzeh evleneli 10 yıl oldu çok şükür hergece bilemedin gün aşırı ben durduramıyorum bunu türünün son örneğisin sen diyorum.Hele evlendiğimiz 3 ayı söylemeye dilim varmıyo :laugh:
erkekler pek duygularını belli etemyi sevmezler güçlü durduklarını göstermek isterler eşlerini seven erkekler hiç belli etmemeye çalışırlar bence sizinde eşleriniz sizi ççok seviyor....söylemesi kolay ama sizde biraz daha rahat olursanız rabbim ol derse mutlaka olucak bunu biliyorum zamanı var derseniz inanıyorumki olucak arkadaşlarım.
sergülcüm canım sanad geçmiş olsun dileklerimi yazmıştım ama tekrardan geçmiş olsun diyom canım allah acil şifalar versin inş.tez zamanda.bu arada eşine de söyel fazla kıpraşmasın sen biliyosun acısını neler çektiğini biraz sabretsin bebğiniz için senin için
smart_girl
Slm canım;benim tarayıcıda bir sorun oluştu.Bişeyleri kurcalarken diğer bişeyleri mahvettim sanırım.Biizm forum hariç hepsine giriş yapabiliyorum malesef!Kızlara da söyle olur mu forumayazamayabilirim;ama en kısa zamanda halletmeye çalışacağım. 🙁
smirt girlle görüştük bu msjı bıraktın sanırım buraya giremiyormuş kıslar tmm