Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

coşkulu bir kocaya sahip sergül arkadaşım allah sana kolaylık versin ne deyim🙂ama doktor yasak dediyse bi çaresine bakıcanız artıkın...🙂🙂🙂

yok ahyır bu ay hiç belli değil sadece cumartesi akşamıydı biraz kasık sancısı oldu ama az rahatsız etmedi bile hatta eşime yumurtladım galiba dedim oda Allah Allah tavukmusun sen diye dalga geçti:laugh: onun dışında akıntım devam etti başka bişey yok azcık dün akşam bi ara hissettim o kadar ama yine söylüyorum kendimi dinlememeye çalışıyorum çıkartmaya çalışıyorum aklımdan az önce göğüslerimi sıkıpdurdum sızı varmı diye sıkmaktan acıttım:laugh::laugh: sızı bile yok ya

coşkulu bir kocaya sahip sergül arkadaşım allah sana kolaylık versin ne deyim🙂ama doktor yasak dediyse bi çaresine bakıcanız artıkın...🙂🙂🙂

evet maşallah valla sergülcüm iyi dayanıyosun aslında benim kocam da senin ki kadar olmasada onun da farklı huyları var hergece eli mesela benim şeyimdedir.anlarsıonız ya🙂habire orayı kurcalar durur ne arıyosa artık bazen dayanamıyorum gece yarısı vuruyorum vuruyorum kollarına aynen bi çocuk gibi hemen sini veriyo yatağın içine başka türlü önelm alamıyorum yoksa ne yapıyım uyku sersemi anlamaıyoda vurduğumu rüya görüyo zannediyomuş:laugh::laugh::laugh: