canım sen bana diyosun ama sanırım,sende bir gelişmeler olacak gibi,bunun 3ü 5i olmuyor(ilişki sayısının yani),adetin normalde düzenliymiş,hayırlısı bakalım ama sende ben gibi rahat olduğun ve bebişi kafaya takmadığın için ben senden ümitliyimCanım benim!Beklemişsin beni o saate kadar kıyamam ben sana! Çok mutlu ettin beni inan.Bütün gün neden girmediğimin kısa bir özeti aşağıda.Tüm günüm beklemekle geçti çünkü....Söze nasıl başlayacağımı bilmesem de durum şu;
Kendimi hazırlamıştım!Biliyorsunuz bir kaç gün önce erken gebelik testi yapmıştım.Hayatımda en nefret ettiğim şey belirsiliktir çünkü.Sonuç negatif çıkmıştı ama keyfim yerindeydi çünkü kafamdaki soru işaretleri gitmişti.Sonuçta ilk resmi denememizdi yani ayın 15'i itibarıyla gelen bir regl beni asla üzmeyecekti!
Bütün gün bekledim ama henüz regl olmadım.Herhalde 'benimki hep zamanında gelir' diye diye kendimi nazar ettim bilemiyorum ki 😕
Şimdi derdim şu;bebiş olmadığını biliyorum ama durduk yere regl düzenim neden bozuldu! Hani böyle sürekli bebiş olsun diye kafaya takan biri de asla değilim.Bu duurmda kendi düzenimi bozmuş olamam...
Offffffffffffffffffffffff!Neden oldu bu düzensizlik şimdi!!! 😕
Şimdi bekle ki reglin gelsin!Umarım yarın gelir de ne sizi ne de kendimi daha fazla merakta bırakmamış olurum!
kuruntu olduğunu sanmıyorum canım ağrı varsa vardır yani🙂inşsllsh bakalım,rüyada hamile olmak sıkıntıdır,düşük yapmışsın bir sıkıntı atacaksın canım sen🙂selam kızlar bugün tatil olunca azaldık..bende hiç bi değşiklik yok sadece alt tarafım şişkin gibi bazende sağ tarafıma batmalar oluyor ama bazen..belkide kendi hüsnü kuruntum valla artık kafaya takmıcam diye görünürleri bile görmezden gelmeye çalışıyorum..rüyamda dün gece hamile olupta düşük yaptığımı gördüm bi gairp oldum ya o bile güzeldi biliomusunuz hamile kalabilmek hamile olmak..
inşallah canım ya inşallah..kuruntu olduğunu sanmıyorum canım ağrı varsa vardır yani🙂inşsllsh bakalım,rüyada hamile olmak sıkıntıdır,düşük yapmışsın bir sıkıntı atacaksın canım sen🙂
kızlar nasılsınız?
selam kızlar bugün tatil olunca azaldık..bende hiç bi değşiklik yok sadece alt tarafım şişkin gibi bazende sağ tarafıma batmalar oluyor ama bazen..belkide kendi hüsnü kuruntum valla artık kafaya takmıcam diye görünürleri bile görmezden gelmeye çalışıyorum..rüyamda dün gece hamile olupta düşük yaptığımı gördüm bi gairp oldum ya o bile güzeldi biliomusunuz hamile kalabilmek hamile olmak..
iyi canım ne olsun işte geri sayım başladı🙂anam yok bende belirti filan şaka gibi dimi:fati:ıyıyız canım sen nasılsın nasıl gıdıyor belırtıler kız
sende ne var ne yok?ıyıyız canım sen nasılsın nasıl gıdıyor belırtıler kız
belirtisiz onca kişi hamile kalıyor takılmamak lazım inşallah bu belirtisizlerde içinde bende varım bu ay hamiş kalırlar allahhhhımmmmmmm aminnnnnnnnniyi canım ne olsun işte geri sayım başladı🙂anam yok bende belirti filan şaka gibi dimi:fati:
iyi canım ne olsun işte geri sayım başladı🙂anam yok bende belirti filan şaka gibi dimi:fati:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?