Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım benim!Beklemişsin beni o saate kadar kıyamam ben sana! Çok mutlu ettin beni inan.Bütün gün neden girmediğimin kısa bir özeti aşağıda.Tüm günüm beklemekle geçti çünkü.... :uhu: Söze nasıl başlayacağımı bilmesem de durum şu;

Kendimi hazırlamıştım!Biliyorsunuz bir kaç gün önce erken gebelik testi yapmıştım.Hayatımda en nefret ettiğim şey belirsiliktir çünkü.Sonuç negatif çıkmıştı ama keyfim yerindeydi çünkü kafamdaki soru işaretleri gitmişti.Sonuçta ilk resmi denememizdi yani ayın 15'i itibarıyla gelen bir regl beni asla üzmeyecekti!

Bütün gün bekledim ama henüz regl olmadım.Herhalde 'benimki hep zamanında gelir' diye diye kendimi nazar ettim bilemiyorum ki 😕
Şimdi derdim şu;bebiş olmadığını biliyorum ama durduk yere regl düzenim neden bozuldu! Hani böyle sürekli bebiş olsun diye kafaya takan biri de asla değilim.Bu duurmda kendi düzenimi bozmuş olamam...
Offffffffffffffffffffffff!Neden oldu bu düzensizlik şimdi!!! 😕
Şimdi bekle ki reglin gelsin!Umarım yarın gelir de ne sizi ne de kendimi daha fazla merakta bırakmamış olurum!
canım sen bana diyosun ama sanırım,sende bir gelişmeler olacak gibi,bunun 3ü 5i olmuyor(ilişki sayısının yani),adetin normalde düzenliymiş,hayırlısı bakalım ama sende ben gibi rahat olduğun ve bebişi kafaya takmadığın için ben senden ümitliyim:yahoo:

selam kızlar bugün tatil olunca azaldık..bende hiç bi değşiklik yok sadece alt tarafım şişkin gibi bazende sağ tarafıma batmalar oluyor ama bazen..belkide kendi hüsnü kuruntum valla artık kafaya takmıcam diye görünürleri bile görmezden gelmeye çalışıyorum..rüyamda dün gece hamile olupta düşük yaptığımı gördüm bi gairp oldum ya o bile güzeldi biliomusunuz hamile kalabilmek hamile olmak..
kuruntu olduğunu sanmıyorum canım ağrı varsa vardır yani🙂inşsllsh bakalım,rüyada hamile olmak sıkıntıdır,düşük yapmışsın bir sıkıntı atacaksın canım sen🙂

selam kızlar bugün tatil olunca azaldık..bende hiç bi değşiklik yok sadece alt tarafım şişkin gibi bazende sağ tarafıma batmalar oluyor ama bazen..belkide kendi hüsnü kuruntum valla artık kafaya takmıcam diye görünürleri bile görmezden gelmeye çalışıyorum..rüyamda dün gece hamile olupta düşük yaptığımı gördüm bi gairp oldum ya o bile güzeldi biliomusunuz hamile kalabilmek hamile olmak..

vallahı ya kımse gırmıyor tatıl günlerı canım sende belırtıler var masallah ama sen takılma bosver az kaldı ögrenıcez nasılsa ınsallah gelmıstır bebişin

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen:
hazal3............................3 agustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii)

smart-girl......................15 Ağustos(hadi kızlar haber bekliyoruz)
Nur85...........................16 Ağustos(hadi kızlar haber bekliyoruz)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
ecem09.........................18 ağustos
vahide-m.....................20 21 agustos
eboş.............................22Ağustos
zuzu.............................22 Ağustos
Selzeh..........................22-23 Ağustos
yoncax.........................22-23 agustos
duygum_06..................23 Ağustos
seduş..........................24 Ağustos
eyşan.........................24 Ağustos
butterfly45..................28 Ağustos
mrs m........................28 Ağustos
ela_1982.....................28 Ağustos
Nesli84.........................30 Ağustos

LALEZAR....................30 Ağustos
metos...........................30 Ağustos
umutsuz_reyhan.............2 Eylül
fatosss...........................4 Eylül
Yaz esintisi....................9 eylül
cansı14.........................14 Eylül

:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:

Geri