Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyiyim canım sizler nasılsınız? kendimi çok ümitlendirmek istemiyorum ama var galiba bişeyler🙂
sonra üzüleceğimide biliyorum ama napıyım hissediyorum sanki sabahtan beri ağzımda inanılmaz bi tat var var hani diyolar ya hep metal tadı olurmuş sanki öyle bişey çok tuhaf yemek yememi bile engelliyor kasıklarımada ara ara hafif sancı giriyor bide hala göğüslerim şişmedi acaba adet olmıcam diyemi şişmiyo ne:laugh: (inşallah) çünk çoktan şişmem gerekiyodu umarım bunlar psikolojik değildir ya:d040: çok az kaldı sabredip görücez sizin belirtilerde iyi gidiyo inşallah tek tek hepimiz hamiş oluruz kızlar🙂
:hamileyim:

iyiyim canım sizler nasılsınız? kendimi çok ümitlendirmek istemiyorum ama var galiba bişeyler🙂
sonra üzüleceğimide biliyorum ama napıyım hissediyorum sanki sabahtan beri ağzımda inanılmaz bi tat var var hani diyolar ya hep metal tadı olurmuş sanki öyle bişey çok tuhaf yemek yememi bile engelliyor kasıklarımada ara ara hafif sancı giriyor bide hala göğüslerim şişmedi acaba adet olmıcam diyemi şişmiyo ne:laugh: (inşallah) çünk çoktan şişmem gerekiyodu umarım bunlar psikolojik değildir ya:d040: çok az kaldı sabredip görücez sizin belirtilerde iyi gidiyo inşallah tek tek hepimiz hamiş oluruz kızlar🙂

ay canım ınsallah ya hissedıyorsan vardır vardır ya su agızda metal tadı nasıl oluyor ben onu bılmıyorum tarıf etsene bı sen gögüslerınde sısmedıgıne göre bencede bişiler var psıkolojık olamaz ay hadııı bakalım az kaldı senın 5 gün var🙂

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen:
hazal3............................3 agustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii)

smart-girl......................15 Ağustos(hadi kızlar haber bekliyoruz)
Nur85...........................16 Ağustos(hadi kızlar haber bekliyoruz)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
ecem09.........................18 ağustos
vahide-m.....................20 21 agustos
eboş.............................22Ağustos
zuzu.............................22 Ağustos
Selzeh..........................22-23 Ağustos
yoncax.........................22-23 agustos
duygum_06..................23 Ağustos
seduş..........................24 Ağustos
eyşan.........................24 Ağustos
butterfly45..................28 Ağustos
mrs m........................28 Ağustos
ela_1982.....................28 Ağustos
Nesli84.........................30 Ağustos

LALEZAR....................30 Ağustos
metos...........................30 Ağustos
umutsuz_reyhan.............2 Eylül
fatosss...........................4 Eylül
Yaz esintisi....................9 eylül
cansı14.........................14 Eylül

:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:

ay canım ınsallah ya hissedıyorsan vardır vardır ya su agızda metal tadı nasıl oluyor ben onu bılmıyorum tarıf etsene bı sen gögüslerınde sısmedıgıne göre bencede bişiler var psıkolojık olamaz ay hadııı bakalım az kaldı senın 5 gün var🙂
ya şimdi hani ıspanak yemeği yedikten sonrada oluyo bazen demir tadı kalıyo ağızda öyle sanki ne yersem yiyeyim o tat var geçmiyo yediğin şeyin tadı kalır ağzında normalde ama bende çok garip ya sürekli su içmek istiyorum sanki geçecek diye.. bide akıntım bitmedi hala devam

ahhh benim bitanem yaaa ne güzel birşeyler hissetmen,inşallah Allahım inşallah hamilesindir:hamileyim:.keşke bende var galiba bişeyler diyebilsem🙂

ya şimdi hani ıspanak yemeği yedikten sonrada oluyo bazen demir tadı kalıyo ağızda öyle sanki ne yersem yiyeyim o tat var geçmiyo yediğin şeyin tadı kalır ağzında normalde ama bende çok garip ya sürekli su içmek istiyorum sanki geçecek diye.. bide akıntım bitmedi hala devam

anladım canımya bende zaten belırtı yok atesden baska anlamadım gıttı ama sende gerçekten bısıler var sanırım ınsallah senden güzel haberler alıcaz tatlım

Geri