S selzeh Hamiş Melek 16 Ağustos 2009 #12.451 yoncax' Alıntı: sende ne var ne yok? Genişletmek için tıkla ... hiç bişi yok ates dısında atesım bu sabah 36.8 o çok ıyı ama bakalım ınsallah düşmez canım🙂
yoncax' Alıntı: sende ne var ne yok? Genişletmek için tıkla ... hiç bişi yok ates dısında atesım bu sabah 36.8 o çok ıyı ama bakalım ınsallah düşmez canım🙂
S selzeh Hamiş Melek 16 Ağustos 2009 #12.452 eyşan' Alıntı: belirtisiz onca kişi hamile kalıyor takılmamak lazım inşallah bu belirtisizlerde içinde bende varım bu ay hamiş kalırlar allahhhhımmmmmmm aminnnnnnnnn Genişletmek için tıkla ... amın canımya
eyşan' Alıntı: belirtisiz onca kişi hamile kalıyor takılmamak lazım inşallah bu belirtisizlerde içinde bende varım bu ay hamiş kalırlar allahhhhımmmmmmm aminnnnnnnnn Genişletmek için tıkla ... amın canımya
yoncax Hamiş Melek 16 Ağustos 2009 #12.453 eyşan' Alıntı: belirtisiz onca kişi hamile kalıyor takılmamak lazım inşallah bu belirtisizlerde içinde bende varım bu ay hamiş kalırlar allahhhhımmmmmmm aminnnnnnnnn Genişletmek için tıkla ... amin canım inşallah da,bende ki sorun önce yok diyip sonra tuhaf belirtiler yaşamamdan kaynaklalanıyor🙂dün sabah yoktu mesela yok dedim.öğleden sonra dehşet adet sancısı çektim,kasık bel,Allah ne verdiyse🙂ama şimdi eser yok dünkü görüntüden🙂
eyşan' Alıntı: belirtisiz onca kişi hamile kalıyor takılmamak lazım inşallah bu belirtisizlerde içinde bende varım bu ay hamiş kalırlar allahhhhımmmmmmm aminnnnnnnnn Genişletmek için tıkla ... amin canım inşallah da,bende ki sorun önce yok diyip sonra tuhaf belirtiler yaşamamdan kaynaklalanıyor🙂dün sabah yoktu mesela yok dedim.öğleden sonra dehşet adet sancısı çektim,kasık bel,Allah ne verdiyse🙂ama şimdi eser yok dünkü görüntüden🙂
S selzeh Hamiş Melek 16 Ağustos 2009 #12.454 yarım saate burdayım canlarım bi işim çıktı ok görüşürüz by
yoncax Hamiş Melek 16 Ağustos 2009 #12.455 selzeh' Alıntı: hiç bişi yok ates dısında atesım bu sabah 36.8 o çok ıyı ama bakalım ınsallah düşmez canım🙂 Genişletmek için tıkla ... oooo süper tatlım ya,inşallah böyle kalır ve yükselir,hadi hayırlısı o zaman:raila:
selzeh' Alıntı: hiç bişi yok ates dısında atesım bu sabah 36.8 o çok ıyı ama bakalım ınsallah düşmez canım🙂 Genişletmek için tıkla ... oooo süper tatlım ya,inşallah böyle kalır ve yükselir,hadi hayırlısı o zaman:raila:
S selzeh Hamiş Melek 16 Ağustos 2009 #12.456 yoncax' Alıntı: oooo süper tatlım ya,inşallah böyle kalır ve yükselir,hadi hayırlısı o zaman:raila: Genişletmek için tıkla ... geldım canım ınsallah yukselır yada sabıt kalır hayırlısı canımya
yoncax' Alıntı: oooo süper tatlım ya,inşallah böyle kalır ve yükselir,hadi hayırlısı o zaman:raila: Genişletmek için tıkla ... geldım canım ınsallah yukselır yada sabıt kalır hayırlısı canımya
yoncax Hamiş Melek 16 Ağustos 2009 #12.458 selzeh' Alıntı: geldım canım ınsallah yukselır yada sabıt kalır hayırlısı canımya Genişletmek için tıkla ... bak şimdi adet gibi yine kasıklarım bir tuhaflaşmaya başladı yine,kız bu çocuk benle şimdiden oyun mu oynuyor ne
selzeh' Alıntı: geldım canım ınsallah yukselır yada sabıt kalır hayırlısı canımya Genişletmek için tıkla ... bak şimdi adet gibi yine kasıklarım bir tuhaflaşmaya başladı yine,kız bu çocuk benle şimdiden oyun mu oynuyor ne
vahide-m Yeni Üye Üye 16 Ağustos 2009 #12.459 selzeh' Alıntı: geldım canım ınsallah yukselır yada sabıt kalır hayırlısı canımya Genişletmek için tıkla ... canım nasılsın umarım sabit kalır ateşin hatta çok yükselirde hayırlı haber alırız ya🙂
selzeh' Alıntı: geldım canım ınsallah yukselır yada sabıt kalır hayırlısı canımya Genişletmek için tıkla ... canım nasılsın umarım sabit kalır ateşin hatta çok yükselirde hayırlı haber alırız ya🙂
yoncax Hamiş Melek 16 Ağustos 2009 #12.460 vahide-m' Alıntı: 🙂selam kızlarr.. sakinmiş burası bugün Genişletmek için tıkla ... nasılsın canım,belirtiler nasıl?
vahide-m' Alıntı: 🙂selam kızlarr.. sakinmiş burası bugün Genişletmek için tıkla ... nasılsın canım,belirtiler nasıl?