inşallah cnm hamilesindir eğer öleysen her gün kalktığında daha farlı yerlerini hissediyo insan yani hepsi bir günde oluşmuyo bugun bel ağrısı 5 gün sonra göğüs felan olabiliyo cnm mesela ben 7.haftadan sonra bel ağrısıyla tanıştım öncesinde en şiddetli göğüslerimdi cnm anladınmı zamanla çıkar varsa cnm
ınsallah canım yok tatlımya gün vermeyeyım ben ne olur ne olmaz benim işim ben bır karar verırım hemen yaparım belkıde beklerım bılemıyorum durum ne gösterır🙂
🙂)))))) doğru valla ne olsun....ama ben geçen ay çok etkilenmiştim ondan takmamaya çalışıyorum, rabbim bilir zamanını.
ben de iyiyim napıyım ev işleri falan işte 🙂
ınsallah canım yok tatlımya gün vermeyeyım ben ne olur ne olmaz benim işim ben bır karar verırım hemen yaparım belkıde beklerım bılemıyorum durum ne gösterır🙂
önce balon gibi şitiler cnm hemen okadar acımıyo yani elleyince yada biyere değince ağrıyo ama ilerki haftalarda acısı fena oluyo gece kalkardım sızlamasına ama ilk haftalarda elleyince acıyo cnm akıntımda vardı ama hemde çok bide idrarım koku yapıyodu sürekli akıntımda olduğundan duş alıyodum zaten en sonunda adetime iki gün kala gittim kadın doğumcuma ben iltihap kaptım sanırım temizlenemiyorum dedim antibiyotik vericekti kan tahlilinde çıktı sonra bebiştenmiş cnm