Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

önce balon gibi şitiler cnm hemen okadar acımıyo yani elleyince yada biyere değince ağrıyo ama ilerki haftalarda acısı fena oluyo gece kalkardım sızlamasına ama ilk haftalarda elleyince acıyo cnm akıntımda vardı ama hemde çok bide idrarım koku yapıyodu sürekli akıntımda olduğundan duş alıyodum zaten en sonunda adetime iki gün kala gittim kadın doğumcuma ben iltihap kaptım sanırım temizlenemiyorum dedim antibiyotik vericekti kan tahlilinde çıktı sonra bebiştenmiş cnm
anladım canım sonra ne kadarlıkken ve niye kaybetmiştin bebişini?

hoşbulduk tşkr.hepinize ayrıca dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım ama kasıklarım ve belim ağırıyo adet öncesi olan ağrılar gibi ama inşallah olmaz.çok istiyorum çünki. birtane daha bebeğim olmasını kızım büyüdü artık 5 yaşında oda bir kardeş istiyor hergün söylüyor nezaman kardeşim olacak diye

hoşbulduk tşkr.hepinize ayrıca dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım ama kasıklarım ve belim ağırıyo adet öncesi olan ağrılar gibi ama inşallah olmaz.çok istiyorum çünki. birtane daha bebeğim olmasını kızım büyüdü artık 5 yaşında oda bir kardeş istiyor hergün söylüyor nezaman kardeşim olacak diye
hayırlısı canım en kısa zamanda gelir inşallah meleğin başka belirtilerin var mı?

madem dün adet olman gerekıyordu ve olmadın hemen test alıp yapsana canımya daha ne beklıyorsun kendını merakta bırakıyosun ınsallah gelmıstır melegın hadı yap haber ver bıze🙂

anladım canım sonra ne kadarlıkken ve niye kaybetmiştin bebişini?

12.haftaya girdim cnm rutin kontrole gittim internetten de biliyorum kaç cm olması gerektiğini yattım masaya karşımda ekran bir baktım bebğin sadece kafası kalmış tabi ben muayeneye devam edemedim doktor bağırıyo yat kalp atışlarını alamıyorum diye ben hemen anladım bişey olduğunu ölmüş içimde ve jemdi kendine küçülmüş zaten bir hafta önce felan göğüslerim inmişti bende hani üçüncü ayda gebelik rahatlıyoya ondan sanmıştım meğer ölmüş sebebine gelince beyni kendini tamamlıyamamış patolojide öle çıktı cnm...

ya ama idrarda biraz daha geçmesi gerekmiyormu ve beliim ve kasıklarım ara ara ağırıyor bu adet olacağım anlamına gelmiyormu bilmiyorum ya üfffff

12.haftaya girdim cnm rutin kontrole gittim internetten de biliyorum kaç cm olması gerektiğini yattım masaya karşımda ekran bir baktım bebğin sadece kafası kalmış tabi ben muayeneye devam edemedim doktor bağırıyo yat kalp atışlarını alamıyorum diye ben hemen anladım bişey olduğunu ölmüş içimde ve jemdi kendine küçülmüş zaten bir hafta önce felan göğüslerim inmişti bende hani üçüncü ayda gebelik rahatlıyoya ondan sanmıştım meğer ölmüş sebebine gelince beyni kendini tamamlıyamamış patolojide öle çıktı cnm...
anladım canım ya hayırlısı ,acaba senin yapmaman gereken şeylerle bir ilgisi varmıymışki hani ağır kaldırma ya da beslenme tarzı?ondan olmuş olabilir mi?canım bide yerleşme kanaman olmuşmuydu senin?

Geri