Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kız yazdım ya bençatladın dımı sen gırme bak salı sabahına kadar ben gırıyorum mu sen bızı çatlat meraktan bende senı çatlatıcam vallahı haftaya kadar gırmem görürsün heeee🙂
yok kız girmem mi hiç şaka.burda biri haber vermedimi ne zor oluyo hepimiz merak ediyoruz bilmem mi hiç.yalnız inşallah bu kullandığım bilgisayar o vakit bozulmaz yada eşim alıp gitmez işte o zaman kötü olur🙂

merhaba yoncacım ben geçen sene hamile kaldığımda adetime 4 gün vardı okadar kırıcı olmaya başlamıştımmki cnm eşimle ilk kavgamızı yapmıştık hatta pcnin klavyesini kırmıştım düşün inanılmaz sinir ve gözyaşı vardı o hafta sonra hamile olduğumu öğrenince eşim bizim canavarmış meğer beni bunaltan dedmişti🙂 yoksa kırmazdı benim karım bu kadar demişti yani4 . haftadan başlıyabiliyo ben yaşadım birebir cnmm inşallah seninde hamileliktendirr
ah canım benim iyi oldu tecrübeni paylaştın bak bilmiyodum.2 gün önce tv izlerken hiç sebeb yokken kriz tarzı hıçkıra hıçkıra ağladım evde manyak gibi.benim genelde adete 1gün kala olurdu ama baya erken olmuştu dedim ogün içimden hayırlısı bakalım🙂

yok kız girmem mi hiç şaka.burda biri haber vermedimi ne zor oluyo hepimiz merak ediyoruz bilmem mi hiç.yalnız inşallah bu kullandığım bilgisayar o vakit bozulmaz yada eşim alıp gitmez işte o zaman kötü olur🙂

ben bılmem esın evden gıtmeden yaparsın testını regl olmazsan hemen gırer yazarsın esın bılgısayarı götürecekse bızde gırınce okuruz🙂

ah canım benim iyi oldu tecrübeni paylaştın bak bilmiyodum.2 gün önce tv izlerken hiç sebeb yokken kriz tarzı hıçkıra hıçkıra ağladım evde manyak gibi.benim genelde adete 1gün kala olurdu ama baya erken olmuştu dedim ogün içimden hayırlısı bakalım🙂

adetken olan sinir biraz daha az oluyo cnm ya ama hamileyken olan sinir aynı şelale gibi taşasın geliyo seninki nasıldı?

Geri