Elacım nasılsın canım Belirtilerin ne durumda???Seninle aynı gün bizim regl tarihimiz...Hayırlısı bakalım Beklemek heyecanlandırıyoo beni🙂🙂Sen ne alemdesin??
sağol canım bende iyiyim seninde günlerin yaklaşmış ne güzel bana daha çok var.gerçi fazlada çalışamadık bu ay pek ümitli değilim.canım geçen ay baya üzülmüştüm listeye girmek istememiştim ama sanırım şimdi kendimi iyi hissediyorum regl olacağımı biliyorum ama yinede gireyim.oyun bozanlık yapmayayım.
ya şimdi hatırladım cnm ya pardon ama bencede ekle listeye boşver olmazsa olmasın sonuçta her ay şansımız var düşünsene ya seneden seneye olan bişey olsaydı yumurtlama çok şükür her ay ümitleniyoruz cnm...banada gelince karman çormanım bu ay tuhaf şeyler var birazdaha yaklaşsın adetim cnm daha net konuşacağım....
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ hazal3............................3 Ağustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii) vahide-m.....................20 21 Ağustos(hadi kızlar haber bekliyoruz) yoncax.........................22-23 Ağustos(hadi kızlar haber bekliyoruz)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: duygum_06..................23 Ağustos nurci...........................23 Ağustos eyşan.........................24 Ağustos butterfly45..................28 Ağustos mrs m........................28 Ağustos ela_1982.....................28 Ağustos miray..........................29 Ağustos hestia..........................28-30 Ağustos Nesli84.........................30 Ağustos LALEZAR....................30 Ağustos metos...........................30 Ağustos umutsuz_reyhan.............2 Eylül sultan............................5 Eylül Yaz esintisi....................9 eylül zuzu.............................12 Eylül cansı14.........................14 Eylül Selzeh...........................15 Eylül nur85............................15 Eylül niisam..........................19 Eylül eboş.............................22 Eylül
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ; BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
Günaydın kızlar🙂🙂
Selzeh canım yaaa üzülmedim desem yalan olur ...Ama ne yapalım hayırlısı artık... Bebişin sana çok nazlanıyoorr...Nazlı bebek olacak o annesi🙂
Elacım nasılsın canım Belirtilerin ne durumda???Seninle aynı gün bizim regl tarihimiz...Hayırlısı bakalım Beklemek heyecanlandırıyoo beni🙂🙂Sen ne alemdesin??
ya sorma cnm birlikte bekliyoruz bu ay sende 28 günde birmi adet oluyosun o zaman her ay birlikte beklicez...bende varda cnm belirtiler bazen çok yoğun bazen gidiyo az daha yaklaşsa daha net olıcam sen nasılsın ne var ne yok?
onu bende duymuştum canım hatta kağan kocatepe haftada 3 kez yeterli diyor ama işte yumurtlama gününü kaçırmayalım diye.banada doktor gün aşırı demişti aslında yeterli tabi.
bende dr.sormuştum ya birlikte olmadığımız gün yumurtlama olursa diye dr.da bana zaten sperm 72 saat canlı kalıyor ve sperm hazır bekliyormuş döllenmeyi dedi.
ya sorma cnm birlikte bekliyoruz bu ay sende 28 günde birmi adet oluyosun o zaman her ay birlikte beklicez...bende varda cnm belirtiler bazen çok yoğun bazen gidiyo az daha yaklaşsa daha net olıcam sen nasılsın ne var ne yok?
Değişiyor canım bazen 29 günde bir bazen 30 günde bir...Ben de böyle evt şu belirti var bunu hissediyorum diyemem galiba az daha beklemek gerekecek.Daha önceki aylarda kendimi çok dinledim ayy şuram ayy buram diyeee...Bu ay dinlemiyorum pek Bakalım eğer gelirse bebeğim süpriz yapacak bizee
Değişiyor canım bazen 29 günde bir bazen 30 günde bir...Ben de böyle evt şu belirti var bunu hissediyorum diyemem galiba az daha beklemek gerekecek.Daha önceki aylarda kendimi çok dinledim ayy şuram ayy buram diyeee...Bu ay dinlemiyorum pek Bakalım eğer gelirse bebeğim süpriz yapacak bizee
valla ben dinliyorum cnm öle üzülürüm aman kendime işittirmeyim demiyorum insan üzülecekse zaten üzülüyo demi yani illa kendinei dinleme felan olmasına gerek yok boşver bence dinlede üzülme!!!!