Elacım nasılsın canım Belirtilerin ne durumda???Seninle aynı gün bizim regl tarihimiz...Hayırlısı bakalım Beklemek heyecanlandırıyoo beni🙂🙂Sen ne alemdesin??
sağol canım bende iyiyim seninde günlerin yaklaşmış ne güzel bana daha çok var.gerçi fazlada çalışamadık bu ay pek ümitli değilim.canım geçen ay baya üzülmüştüm listeye girmek istememiştim ama sanırım şimdi kendimi iyi hissediyorum regl olacağımı biliyorum ama yinede gireyim.oyun bozanlık yapmayayım.
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;

Günaydın kızlar🙂🙂
Selzeh canım yaaa üzülmedim desem yalan olur ...Ama ne yapalım hayırlısı artık... Bebişin sana çok nazlanıyoorr...Nazlı bebek olacak o annesi🙂

Elacım nasılsın canım Belirtilerin ne durumda???Seninle aynı gün bizim regl tarihimiz...Hayırlısı bakalım Beklemek heyecanlandırıyoo beni🙂🙂Sen ne alemdesin??
bende dr.sormuştum ya birlikte olmadığımız gün yumurtlama olursa diye dr.da bana zaten sperm 72 saat canlı kalıyor ve sperm hazır bekliyormuş döllenmeyi dedi.onu bende duymuştum canım hatta kağan kocatepe haftada 3 kez yeterli diyor ama işte yumurtlama gününü kaçırmayalım diye.banada doktor gün aşırı demişti aslında yeterli tabi.
Değişiyor canım bazen 29 günde bir bazen 30 günde bir...Ben de böyle evt şu belirti var bunu hissediyorum diyemem galiba az daha beklemek gerekecek.Daha önceki aylarda kendimi çok dinledim ayy şuram ayy buram diyeee...Bu ay dinlemiyorum pek Bakalım eğer gelirse bebeğim süpriz yapacak bizeeya sorma cnm birlikte bekliyoruz bu ay sende 28 günde birmi adet oluyosun o zaman her ay birlikte beklicez...bende varda cnm belirtiler bazen çok yoğun bazen gidiyo az daha yaklaşsa daha net olıcam sen nasılsın ne var ne yok?

Değişiyor canım bazen 29 günde bir bazen 30 günde bir...Ben de böyle evt şu belirti var bunu hissediyorum diyemem galiba az daha beklemek gerekecek.Daha önceki aylarda kendimi çok dinledim ayy şuram ayy buram diyeee...Bu ay dinlemiyorum pek Bakalım eğer gelirse bebeğim süpriz yapacak bizee![]()
Değişiyor canım bazen 29 günde bir bazen 30 günde bir...Ben de böyle evt şu belirti var bunu hissediyorum diyemem galiba az daha beklemek gerekecek.Daha önceki aylarda kendimi çok dinledim ayy şuram ayy buram diyeee...Bu ay dinlemiyorum pek Bakalım eğer gelirse bebeğim süpriz yapacak bizee![]()