Kızılım kasıklarda ara ara batmalar şiddetle gebelik belirtisidir diye düşünüyorum bendeki en bariz belirti oydu adet sancısından daha farklı oluyor ama test ne zmn yaptın eğer düzensizliğin yoksa 12 gün geçmiş nerdeyse daha önce oluyormuydu böyle hadi bakalım ya bir görün ne diyecek doktor merakla bekliyorum...
Kızılım kasıklarda ara ara batmalar şiddetle gebelik belirtisidir diye düşünüyorum bendeki en bariz belirti oydu adet sancısından daha farklı oluyor ama test ne zmn yaptın eğer düzensizliğin yoksa 12 gün geçmiş nerdeyse daha önce oluyormuydu böyle hadi bakalım ya bir görün ne diyecek doktor merakla bekliyorum...
Valla esracım düzensizliğim konusu : 13 nisan 2008 20 mayıs 2008 19 haziran 2008 24 temmuz 2008 16 ağustos 2008 12 eylül 2008 13 ekim 2008 7 kasım 2008 9 aralık 2008 ve son regl tarihim 31 aralık 2008 düzenlimi düzensizmi bilemiyorum... daha önceden böyle batmalar yoktu.. fakat gecen gün acile kaldırıldığım gün acildeki dr. idrar testi istedi ve yüksek miktarda bakteri çıktı... bana antibakteriyel ilaç verdi ilaçlarım bitti fakat yinede ağrılarım devam ediyor...
test için 21 ocakta gitmiştim ben nette okumuştum reglin gecikmeden bile sonuç alınıyormuş diye okudum hevesle gittim ama negatif çıktı.... bakalım yarın dr. ne diyecek......