ben çok takıntı yapmıyorum aslında zaten bu ayda olmazsa doktora gıdecegım yanı kısmet artık ama ben yınede hamıle kalan arkadaslar dıyorya hep bu ay takmadım düşünmedım hamıle kaldım dıyeona pek ınanmıyorum bence herkes düşünür yanı sonuçta bebk istıyor çünkü
çok sağol canım benim önceki yazını kaçırdım sanırm..malum iki gündür şoktayım işleri bile karıştırdım birbirine..
senin hamişlik nasıl gidiyor..
gerçekten çok ama çok güzel bir duyguymuşşşş....allahım isteyen herkeze nasip eder inşallah
ben çok takıntı yapmıyorum aslında zaten bu ayda olmazsa doktora gıdecegım yanı kısmet artık ama ben yınede hamıle kalan arkadaslar dıyorya hep bu ay takmadım düşünmedım hamıle kaldım dıyeona pek ınanmıyorum bence herkes düşünür yanı sonuçta bebk istıyor çünkü
canım elbette düşünür bende inan çok takıntılı bi insanım ama inanki benim diğer sorunlardan onu fazla düşünemediğim içindir belkide...yani ben inanıyorum fazla takmayınca geliyor...elbette düşünüceksin ama insanız haliyle aklımıza gelicek fakat stres etmicek kadar düşünmek gerek
canım elbette düşünür bende inan çok takıntılı bi insanım ama inanki benim diğer sorunlardan onu fazla düşünemediğim içindir belkide...yani ben inanıyorum fazla takmayınca geliyor...elbette düşünüceksin ama insanız haliyle aklımıza gelicek fakat stres etmicek kadar düşünmek gerek
tabıkıde kendımızı etkıleyecek kadar stres ıyı degıl yanı canım ama yınede kısmet bence Allah demekkı o zamana uygun görmüş bebişi sen stres yapsanda yapmasanda o ay gelecekse bebiş öyle yazılmıssa gelıyor yanı
çok sağol canım benim önceki yazını kaçırdım sanırm..malum iki gündür şoktayım işleri bile karıştırdım birbirine..
senin hamişlik nasıl gidiyor..
gerçekten çok ama çok güzel bir duyguymuşşşş....allahım isteyen herkeze nasip eder inşallah
canım benin demiştim ki Allahıma çok şükür eşinle ilgili problemleri halletmişsin çok sevindim,Allahım meleğinizide gönderdi şimdi herşey daha güzel olacak🙂
benimki kötü gidiyor valla,yinede şükür diyorum.her hafta bir önceki haftayı arıyorum,bulantılar fena🙂
ya canım düşünmemek değil.takıntı haline getirmemek belki.kendini kasmamak gerekiyor.rahat olmak bir anlamda.seninde daha öyle çok olmamış inşallah gelir meleğin yakında.sadece nazlanıyor bebişin sana bence