Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sultannn cnm hoşgeldinn ne var ne yookk ayy ben çokk yoruldum yawww
temizlik bitmiyo yap yap aynı yaa.gerçi ev biraz kendine geldi ama napalım sağlık olsun temizledik işte gücümüz yettiğindce
Nurcum kolay gelsin datluuum,amann temizle temizle aynı bırak dagel iki lafın belini kırak bacım gı😀 Sana yazdım emme sende görmedin sanırım

canım bende senin gibi ilk ay gittim hiç bi şey olmadığını söyledi vede 6 ay boyunca hamile olmazsan gel dedi 7 ay bitti tatlım ama bi şey yok bende bu ay gidicem artık hem ben hemde eşim gerekli bütün testleri yaptırıcaz bakalım senin kaç ay oldu?

he ya duygu ilkindede yanıyidim😀 hayırlısıyla bi olsunda benimkide bana takılıp duruyo guru göt bi çocuğu doğru yerde tutamadın deyi😀 olsunda şöyle havamı atam

merhaba sweet ben de seninle aynı durumdayım bu ay kesinlikle olur gibi gelmişti ama 4 gündür reglim. çok üzülmüştüm haliyle hatta acaba bebeğimiz olmayacak mı demeye başlamıştım ama bunları söylemek için çok erken. bizim 3. ayımız fakat sadece bu son ay çok iyiydi yani yumurtlama dönemini kaçırmamaya çalıştık ama olmadı.
senin ne kadardır bu süreç devam ediyor? ben bizim için çok erken olduğunu düşünüyorum.

selam canım hoş geldin.eee bitti program eğitim ve öğretiminiz?
AH AH nerde kuruyorlar hala.yandım ki ne yandım.4 gün gelceklermiş birde son güne kadar kurar bunlar bu gidişle son günde yeni programı anlatmaya kalkarlar.sonra öğrenmeyince de patronum bana kızar.🙁
şimdiden başladı zaten patronum aksaklık olursa herşeyi yeni baştan oturur yazarmışım
of ya neyse bakmayın bana konuştukça delleniyorum.fatoşu merak ettim morali iyi gibi..ALLAHIM inşallah tez zamanda hepinize nasib eder.

Nurcum kolay gelsin datluuum,amann temizle temizle aynı bırak dagel iki lafın belini kırak bacım gı😀 Sana yazdım emme sende görmedin sanırım
geldim valla tatlım ama az sonra eşim gelcek malum yemekti bulaşıktı anammmmmmmm ev hanımı omak çok zor bee ama güzelde napalımm .canım gördüm yazdığınıda cvp yazamdım o ara.sende hamişlikten şüpeleniyon vardır bi hikmeti yaa hem sadece bi kdoktorun alalım demesiyle aldırma sakın başka doktorlara da gösterirsin ahahaaa sankim hamişmişsin gibi konuştumm🙂

sweetcim çok üzüldüm canım ya,kendim olmuş kadar üzüldüm inan...haklısın belirtiler insanı yanıltabiliyor,bende de oldu daha önce...ne kadardır deniyorsun canım...iki ay önce gittiysen senin için çok erken....bi de kızlar biz çok erken istiyoruz her şeyi...kimle konuşsam öyle hemencecik olmamış bebişi....ama ben de dahil bu stresi çekmek zor geliyor haklıyız da....

Canım bızımde 3 ay oldu aynen senin dediğin gibi dedi bana da bekle dedi bilmiyorum ki o zaman yılbaşına kadar bekliyim ondan sonra mı gıdıyım bende?

Isalla sorun çıkmaz canım sende de bende de 🙁

Ben şimdi hesaplayarak yumurtlama gunumu dikkat ettim ama bu ay 26.günde oldu regl şimdi öbür ay nasıl olucak 14.günü değişiyor hep sanki . Ben normal de 28 gunde bir olurdum . Şimdi neyi dikkate alıcam 🙂Sende de böyle durumlar oluyor mu ?

canım yaa internet
kafayı yedim yazıyorum gitmiyoo🙁
tatlım senin içinde hayırlısı olur inşş haömişsende vardır bi hikmetii hadi bakalımmeşim geldi cnmm çıkıyorum hepinize hayırlı akşamlar güzel haberler alırız inşş