Nurcum kolay gelsin datluuum,amann temizle temizle aynı bırak dagel iki lafın belini kırak bacım gı😀 Sana yazdım emme sende görmedin sanırımsultannn cnm hoşgeldinn ne var ne yookk ayy ben çokk yoruldum yawww
temizlik bitmiyo yap yap aynı yaa.gerçi ev biraz kendine geldi ama napalım sağlık olsun temizledik işte gücümüz yettiğindce
canım bende senin gibi ilk ay gittim hiç bi şey olmadığını söyledi vede 6 ay boyunca hamile olmazsan gel dedi 7 ay bitti tatlım ama bi şey yok bende bu ay gidicem artık hem ben hemde eşim gerekli bütün testleri yaptırıcaz bakalım senin kaç ay oldu?Merhaba kızlar
Yeni hamişleri tebrik ederim bende...
bu sabah günüme daha ıkı gun olmasına rağmen regl'ım geldi 🙁 hiç
böyle olmamıştı hemde belirtilerimde vardı yanı bu belırtılere hıc aldanmamak lazım adet belırtısı de olabılıyormus bunu anladım zor da olsa . Artık bir daha kı aya denicez ama bilmiyorum nedense ümitsizliğe kapıldım . Boyle sizce kac ay denemeli sonra doktora gitmek gerekir heralde dimi canlar ? Ben gitmiştim iki ay önce sorun olmadığını söyledi bende. Eşim içinde gitmek lazım sanırım ama bilmiyorum erken mı acaba? Şimdi insan düşünemiyor bile 🙁
Benim gibi durumda olan var mı ? Umarım sizlerden guzel haberler alırım
he ya duygu ilkindede yanıyidim😀 hayırlısıyla bi olsunda benimkide bana takılıp duruyo guru göt bi çocuğu doğru yerde tutamadın deyi😀 olsunda şöyle havamı atam🙂 sen ilkindede cayır cayır yanmıştın dimi herşeyde vardır bi hayır canım bundada vardır bi hayır dediğim gibi kalbini ferah tut herşey olacağına varır sen o doktorun dediğine takılı kalma
Merhaba kızlar
Yeni hamişleri tebrik ederim bende...
bu sabah günüme daha ıkı gun olmasına rağmen regl'ım geldi 🙁 hiç
böyle olmamıştı hemde belirtilerimde vardı yanı bu belırtılere hıc aldanmamak lazım adet belırtısı de olabılıyormus bunu anladım zor da olsa . Artık bir daha kı aya denicez ama bilmiyorum nedense ümitsizliğe kapıldım . Boyle sizce kac ay denemeli sonra doktora gitmek gerekir heralde dimi canlar ? Ben gitmiştim iki ay önce sorun olmadığını söyledi bende. Eşim içinde gitmek lazım sanırım ama bilmiyorum erken mı acaba? Şimdi insan düşünemiyor bile 🙁
Benim gibi durumda olan var mı ? Umarım sizlerden guzel haberler alırım
AH AH nerde kuruyorlar hala.yandım ki ne yandım.4 gün gelceklermiş birde son güne kadar kurar bunlar bu gidişle son günde yeni programı anlatmaya kalkarlar.sonra öğrenmeyince de patronum bana kızar.🙁selam canım hoş geldin.eee bitti program eğitim ve öğretiminiz?
geldim valla tatlım ama az sonra eşim gelcek malum yemekti bulaşıktı anammmmmmmm ev hanımı omak çok zor bee ama güzelde napalımm .canım gördüm yazdığınıda cvp yazamdım o ara.sende hamişlikten şüpeleniyon vardır bi hikmeti yaa hem sadece bi kdoktorun alalım demesiyle aldırma sakın başka doktorlara da gösterirsin ahahaaa sankim hamişmişsin gibi konuştumm🙂Nurcum kolay gelsin datluuum,amann temizle temizle aynı bırak dagel iki lafın belini kırak bacım gı😀 Sana yazdım emme sende görmedin sanırım
canım bende senin gibi ilk ay gittim hiç bi şey olmadığını söyledi vede 6 ay boyunca hamile olmazsan gel dedi 7 ay bitti tatlım ama bi şey yok bende bu ay gidicem artık hem ben hemde eşim gerekli bütün testleri yaptırıcaz bakalım senin kaç ay oldu?
canım yaa internetNurcum kolay gelsin datluuum,amann temizle temizle aynı bırak dagel iki lafın belini kırak bacım gı😀 Sana yazdım emme sende görmedin sanırım
YOK BE bunlar bunu bitiremez daha.kuruyorlar hayırlısıyla daha.bakalım ne işler açcaklar başıma🙁selam canım hoş geldin.eee bitti program eğitim ve öğretiminiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?