Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

tamam canim cok tsk ederim bir gun arayla calisiyoruz bu ay reglini gunune kadar boyle devam edicem insallah kacirmayizda yumurtayi dolleriz nasip kismet tabiki allah bilir insallah gelir bu ay.

birmurcum hayırlısı cnmm benimm.bidaha ki aya umutla devammm.üzme kendini böle demesi kolay ama sağlıkla beklemek bile çok büyük bi nimet cnmmm

teselli icin tesekkur ederim kizlar.ben artik alistigim icin buyuk uzuntuler yasamiyorum .herseyde bi hayir vardir diyorum demekki zamani degilmis henuz.insallah sizlerden guzel haberler aliriz canlarim

kız varya sen harbi deliiisiiin cnm beni boşver artık ateşimde düştü gelmedi ama sabaha gelir herhalde cnm ondan sildirdim adımı güya kimsenin aklı bende kalmasın diye ama senin aklına ben mıhh gibi kazındım 🙂 sevgiler karşılıklı ama cnm bende olsam seni merak ederdim yeni eve geldim anca haber verebildim kusura bakma yarın görüşürüz nasip olursa

canim listede 5 kisydik ayni tarihlerde neredeyse bi hamile cikaramadik .hadi ya kizlar siz daha regl olmadiniz .ben olamadim bari sizler olun,bi hamis haberi duyalimda mutlu olalim bari

yaz esintisi canim sende regl olmussun kader arkadasim benim uzulme .bak zaten grip odun rahat rahta ilac icer cabucak duzelirsin ve onumuzdeki ay icin calismalara baslarsin .kismet bi bakarsin canim bizde bi dahaki aya hamis oluruz.ben zaten hep temmuzl dogumlu yeani yengec burcu bi cocugum olsun istemisimdir .bakarsin kismet olur.insallah eladan ve sultandan guzel haberler aliriz