Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım 25 günde bır regl oluyorsan önemlı günlerın eylül 29 ıle 3 ekım arası egerkı 26 günde bır regl oluyorsan eylül 30 ıle 4 ekım arası önemlı zamanların canım ama ne kadar dogru tespıt edebılırız bılemeyız yınede canım Allah bılır yanı sen çalış bakalım kısmet artık
tamam canim cok tsk ederim bir gun arayla calisiyoruz bu ay reglini gunune kadar boyle devam edicem insallah kacirmayizda yumurtayi dolleriz nasip kismet tabiki allah bilir insallah gelir bu ay.

birmurcum hayırlısı cnmm benimm.bidaha ki aya umutla devammm.üzme kendini böle demesi kolay ama sağlıkla beklemek bile çok büyük bi nimet cnmmm

kızlar günaydın daha kimsecikler yok,herkes tatlı uykuda galiba🙂çoğu da işte tabi...benim de işte olmam gerekirdi,ama malum dün olduğum grip ağırlaştı,izinliyim,evde yatıyorum🙁kızlar şu bekleme durumu öyle kötü ki ilaç da içemiyorum...regli olursam ilaç içerim ...o yüzden olacaksam hemen olsam keşke...ya da hiç olmasam....allahım sen bizim dualarımızı kabul et,daha karnımıza bile gelmemiş bebişimiz için ilaç bile içmiyoruz,neler çekiyoruz...birmurcum çok üzüldüm cnm ya,sizden gelen her regl haberiyle ümidim kırılıyor.senden çok ümitliydim canım...hayırlısı napalım,baalım elayla sultandan nasıl haberler alacağız....kızlar bana da dua edin regli olacaksam hemen olayım,ya da hiç olmayayım...
teselli icin tesekkur ederim kizlar.ben artik alistigim icin buyuk uzuntuler yasamiyorum .herseyde bi hayir vardir diyorum demekki zamani degilmis henuz.insallah sizlerden guzel haberler aliriz canlarim

uzulme1gd5.jpg

canım benim
canim ya cok tesekkur ederim.sana yaz esintisine nura destekleriniz icin tesekkurler.ama alistim artik pek uzulmuyorum sabretmekten baska care yok .insallah sen diger kizlar guzel haberler veririsinizde mutlu olurum .fatos senin hamilelik haberin beni cok mutlu edicek kendim kalmis gibi sevinicem.

been geldddimmm çay faslına geçmeden yine takılıyım size biraz.
merak ediyorum ama kimi regli geçen birisini nasıl anlatsam bilmem ilk harflerine baksanızda anlayamazsınız ELA KIZ SORUCAM BEN SANA MERAKTA BIRAKMAYI!!kaşınma:laugh:

kız varya sen harbi deliiisiiin cnm beni boşver artık ateşimde düştü gelmedi ama sabaha gelir herhalde cnm ondan sildirdim adımı güya kimsenin aklı bende kalmasın diye ama senin aklına ben mıhh gibi kazındım 🙂 sevgiler karşılıklı ama cnm bende olsam seni merak ederdim yeni eve geldim anca haber verebildim kusura bakma yarın görüşürüz nasip olursa

ne olsun bi tanem ya birmura üzüldüm yaz esintisininde üzmesinden korkuyorum elada zaten regl olacam diye başımın etini yiyo bende üzersem zaten taaa 10 ekim e kadar bekle anam bekleki sevinicez diye.sen nasılsın çiçeği burda annemiz nasıl gidiyo bakalım göbüşünde böbüşle hayat?
canim listede 5 kisydik ayni tarihlerde neredeyse bi hamile cikaramadik .hadi ya kizlar siz daha regl olmadiniz .ben olamadim bari sizler olun,bi hamis haberi duyalimda mutlu olalim bari

yaz esintisi canim sende regl olmussun kader arkadasim benim uzulme .bak zaten grip odun rahat rahta ilac icer cabucak duzelirsin ve onumuzdeki ay icin calismalara baslarsin .kismet bi bakarsin canim bizde bi dahaki aya hamis oluruz.ben zaten hep temmuzl dogumlu yeani yengec burcu bi cocugum olsun istemisimdir .bakarsin kismet olur.insallah eladan ve sultandan guzel haberler aliriz

Geri