gecmıs olsun cnm benın kasık sancılarım vardı halada devam edıyo dun dr sordum nıye gecmedı dıye oda ılk dogumun zormu oldu dedı zor olan dogumlarda olurmus benımkı ondan devam edıyo cnm senınkıde bebıştendır ıns
evet tatlım bakalım dün tam günümdü yumurlama programıma göre ama belki bir gün gecikmiş olabilir ama normalde gecikmez genelde.bende merak ediyorum bakalım hayrlısı
Baakkk dememişmiydim sana canım benim oh çok şükür çok iyi yaa çok sevindim canım benimmm inş.bu ay hamile kalırsın çünkü kalan çok rahim filmden sonra
Baakkk dememişmiydim sana canım benim oh çok şükür çok iyi yaa çok sevindim canım benimmm inş.bu ay hamile kalırsın çünkü kalan çok rahim filmden sonra
canım benim çok sağolasın valla allahım inş.yardım eder bana ve tüm isteyen arkadaşlarımıza aşılamamıda oldum bu akşam normal çalışıcaz sonra cumartesi gidicem tekrar bi muane edicek yumurtalarım çatladımı diye heralde ama sanırım bu sabah karşı çatladı çünkü çok ağrım oldu uyuyamadımm tam ezan vakti kalktım dua ettim bol bol inş.tutar canımmm bu arada sen nasılsın?