tamam canim ben buralardan hic uzaklasmam zaten ben hep buralardayim oncede her gece yazilari takip ediyordum simdide hep buralardayim canim arkadaslarim hepimiz birbirimize her konuda destek oluyoruz emini bebelerimiz oluncada birbirimizden desteklerimizi esirgemiycez allahim hepinizden razi olsun.Rica ederim canim benim bende duygulandim sen oyle diyince.. Is yerindeyim gozlerim doldu gercekten.. Insallah bekleyenler listesi en kisa zamanda bosalir ve hamile kalanlar listede dolar dolar tasar.. Arkandan gelmeyi o kadar cok istiyorum ki canim insallah olur..
Sende bizlerden destegini esirgeme ve bizimle duygularini paylasmaya devam et canim..
hosgeldin canim evet canim okadar cok kalabaligizki dunyanin hertarafindan arkadaslar var bu sitete ve hepmizinde sorusuda cevabida ayni tertlerimiz ayni allahim hepimizin yuzunu guldursun.allahım bune
nekadar çocuk isteyen insan varmışaslında sitenin varlığını biliyodum ama okadar ilgi varki beni çeken bu oldu bende 13 yıllık evliyim artık regli tarihimden haberim bile yok
ben günlük bölümüne detaylerı yazmıştım benim işler daha karışık allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
tamam canim ben buralardan hic uzaklasmam zaten ben hep buralardayim oncede her gece yazilari takip ediyordum simdide hep buralardayim canim arkadaslarim hepimiz birbirimize her konuda destek oluyoruz emini bebelerimiz oluncada birbirimizden desteklerimizi esirgemiycez allahim hepinizden razi olsun.
canim iliskiden sonra hic birsey yapmadim bi 10 kadar dinlenme molasi verdim sirt ustu yatarak okadar ve gun asiri ilskiye girdik okadar ve hic inceki aylar bebek icin diye dusunurdum ama bu ay sadece sevkim icin diye dusundum yani aklima gelmedi bide canim ben sakinlestirici hap aliyordum o hic birsey aklima getirmedi ve gercekten sitres engeliyor gebeligiben o hap sayesinde bu ay cok rahattimEvet burdaki destek ve paylasim mukemmel birsey..
Simdi sen anlat bakalim en son ay regl olduktan sonra ozel birseyler yaptin mi? Iliskiden sonra yattin mi falan? Bizde bunlari uygulayalim degil mi 🙂
benim regl günüm 28 kasim istemez olurmuyum burada cok güzel olur beklemekinsallah canim insallah rabbim isteyen herkese versin canim senin regl gunun nezaman senide ekliyim listeye istersen.
canim iliskiden sonra hic birsey yapmadim bi 10 kadar dinlenme molasi verdim sirt ustu yatarak okadar ve gun asiri ilskiye girdik okadar ve hic inceki aylar bebek icin diye dusunurdum ama bu ay sadece sevkim icin diye dusundum yani aklima gelmedi bide canim ben sakinlestirici hap aliyordum o hic birsey aklima getirmedi ve gercekten sitres engeliyor gebeligiben o hap sayesinde bu ay cok rahattim
ekledim canim hayirli ugurlu olsun insallah ugur getiririm sanabenim regl günüm 28 kasim istemez olurmuyum burada cok güzel olur beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?