Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yazdim canim allah hayirli ugurlu etsin tatlim insallah bende sana ugur getiririm canim dikkatimi cekti senin regli donemin bukadar uzunsa sen yumurtlamiyorsun dr ye gittinmi hic cunku 35 gectikten sonra yumurtlamadigina isaret galiba 35 ti ama seninki 38 40 gun gercekten cok uzun canim ya

INsallah ugur getirirsin canim ama seninde dedigin gibi pek umutlu degilim bu konuda.. Tabi Allahtan umit kesilmez ama..

Bilemiyorum ki canim uzun gercekten.. Doktora gittim 2-3 hafta once testler falan yapacaklar iste.. Bende oyle birsey cikacagini tahmin ediyorum.. Pek canim baska bilgin var mi bu konuda? Mesela ben gecen ay ovulasyon testi yapmistim ve positif cikmisti.. Positif olunca 24-36 saat icinde yumurtlama olacak anlamina geliyordu.. Soyle birsey olabilirmi acaba 1 ay yumurtlayip sonra yumurtlamama gibi?..

Canim sagol belirtileri bizimle paylastigin icin.. Soyle baktigimizde bu yumurtlama doneminden sonra gogus uclarinin agrimasi ve kasiklarin agrimasi en buyuk belirtilerden biri demekki..

Benim isimde 20 kasimda duruyor ama ben hic emin degilim o gunun adet tarihim olduguna.. Cunku duzensiz oluyor.. Biraz daha ileri bir tarihe yazsak daha iyi olacak bende.. normade 38-40 gun arayla oluyor.. Ilk defa gecen ay 30uncu gunde oldum.. O yuzden yine 30 gun sonrasini yazmistim ama ben neredeyse eminim 38-40 gun surecegine.. O yuzden benim tarihi 30 kasim yaparmisin canim?

INsallah ugur getirirsin canim ama seninde dedigin gibi pek umutlu degilim bu konuda.. Tabi Allahtan umit kesilmez ama..

Bilemiyorum ki canim uzun gercekten.. Doktora gittim 2-3 hafta once testler falan yapacaklar iste.. Bende oyle birsey cikacagini tahmin ediyorum.. Pek canim baska bilgin var mi bu konuda? Mesela ben gecen ay ovulasyon testi yapmistim ve positif cikmisti.. Positif olunca 24-36 saat icinde yumurtlama olacak anlamina geliyordu.. Soyle birsey olabilirmi acaba 1 ay yumurtlayip sonra yumurtlamama gibi?..
canim her ay 38 40 gundemi adet oluyorsun

104bx1ig9w.jpg

tsk canim vallahi icime su serpsin rahatladim lekelenmem bitti canim iki gun surdu ve 4 5 saat surdu gunluk toplam ikigunde 7 8 damla bi lekelenme oldu bugun hic yok oda zaten peceteye geldi silince. ama su testte bi netlesse herkesinki net hemen cikiyorda benimki niye silik cikti bu benim aklimi karistiriyor canim ya.
canım benim seni çokkkkkkkkk tebrik ediyorum tatlım.ne aylar geçirdik birlikte heyecanlandık üzüldük umutla bekledik hep ve 7.ayda artık geldi meleğin içinee.Rabbim öyle büyükki nasip eyledi işte bu bekleyişin sonucunda bebişini sana.ben çok zuuzn zamndır yazmıyorum girmiyorum pek uğraşlarım fazla yoğunum ve girmeden daha rahatım.ama hep takip etti sen eyşan selzeh ben fatoş sultan ela ebru ve sayamadığım diğer arkadaşlarım bizler epey eskiler olaraktan ilk heyecanlarımızı paylaştık.ve şimdi sennnn hamişsinnn Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nolur bizler içinde duanı eksik etme.hepinizi çok özlüyorum ama sanırım biraz uzak kalmak ii oluyoo.yine takipteyim ama sizleri🙂sizde beni unutmayın
bi gün hamişler mekanında buluşuruz tekrar inşş ve orada paylaşımlarımıza devam ederiz .

YAZGÜLÜ
canım tabi bir ay yumurtlama bir ay yumurtlamama olabiliyor kadınlarda.. zaten tahlillerin yapıldı bakalım sonuçlar çıkarır zaten bi problem yoktur da düzenleyici bişiler yapılabilir
HAZAL
ya ben de antidepresan kullanıyodum bıraktım bende de acaip sinir ve gerginlik yaptı şu ilacı nerden alabilirm ben de biliyo musun canım ya

hazalcım artık anne adayısın allah kucağına almayı nasip etsin ne mıtlu bol bol dinlen hemen doktora git bence..... çok sevindim adına...

allahım herkese hayırlı evlat versin...çok güzel ve özel bir duygu......

benim bu ayda olmazsa kociş te ısrar etmezse yetti canıma bişeyler yaptıkça uğraş verdikçe olmuyor. bazen takmıyorum bazende geliyolar üstüme heyheyler. ilacında etkisi zaten asabi yaptı beni. artık uğraşmak istemiyorum. düşünmek istemiyorum ve regl tarihi takip etmek istemiyorum.... çok sıkıcı bir hal almaya başladı.

Geri