jelibon canım benim sen nekadar zamandır ve kacıncı bebişini bekliyorsun canı bi söylermisin bak ben tam 2yıldır bekliyordum bu bebişi çok kez aşırı belirtilerle umutlanıp hayal kırıklığına uğradım ağladım vaz geçtim tedavi oldum olmadı herşeyden vaz geçmiştimki 2.yılımda doldu bebişim geldi kendini rahat bırak stres yapma canım tamamamı pskolejikte çok etkiliyor ben herşeyi oluruna olduran allahıma bıraktığım anda geldi umarım sizlerede nasip eder hayırlısıyla
canım ben ikibuçuk sene oldu ilk bebeğim olavcak ama olmuyor işte ne yapayım çok ama çok moralim bozuk iş yerimdeyim ağlamamak için çok zor tutuyorum kendimi 2 senedir denemediği şey kalmadı
canim lutfen uzulme elbet birgun seninde melegin gelicek senin yuzunu guldurucek sende birgun hamileyimmmmmmm diye bagiricaksin uzulme lutfen canim sakin ol biraz bak sitres cok etgiliyor gebeligi ornek ben kac ay bekledim sitres yuzunden rahat ol canim.
ben hamileyim diye bağıranıycam galiba hiç ama hiç umut etmek istemiyorum canım
canım benimmmm yapma ya lütfen umutsuz olma böyle kendini de bizide üzme...
bak başlardan beri beraberiz seninlede 2,5 sene yi biri bana ilk evlendiğimde deseydi ki bekliceksin asır gelirdi ölürdüm sıkıntımdan kahrımdan ama geçti gitti 2,5 sene 3 olcak nerdeyse bekliyorum hala..
umudumun tükendiği kendimin tükendiğini hissettiğim anlarım olmadı mı sanıyosun?
elbette oldu ağladım bağırdım anıra anıra ağladım hemde çok ümitlenip defalarca hayal kırıklığına uğradım ama her ay yeni bi umut oldu bütün umutsuzluklardan sora...
sende evet üzgünsün kırgınsın umutsuzsun şuan fazlasıyla hemde..ama bu da geçecek regl bitecek ve yeniden çalışmalara ister istemez aklının bi ucunda hep kaldığı için kimseye sölemesende içten içe ümitlenerek başlıcaksın canım..
hepimiz yaşadığımız için seni bu kadar ii anlıyorum her ay bende yaşadığım için..
ama BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR....
üzme kendini hep yanındayız beraberiz unutma tatlımmm
çekecek çile istemiyorum artık chatlakçım sende yaşadın dimi. aynı zamanlarda evlendilk ve hala bekliyoruz neyi bekliyoruz bilmiyorum. rabbime inancım sonsuz ama benim bu konuda inancım kalmadı artık. çok canım sıkkın
artık ne sabrımız kaldı ne bekleyecek yarınımız kaldı sabahları gözümü açtığım derin bi içimi çekerek kalkmak ızdırap veriyor artık bana... jelibon napcas canım bilmiyorumm ben bu acıyı daha fazla kaldıramıyacağım çünkü çok ağır oldu.. sabır sabır diyoruz ama sabırda kalmadı... aynen bende artık ne gebelik ne bebek duymak istemşyorum.......
ama ne olur kendini yıpratma üzdükce bitiyoruz....
evet canım ne beklicek yanım var artık ne bebebk nede hamile lafı duymak istemiyorum. yıldım ve usandım. her ay umut her ay umut. mucize. buna inanıyorum. imkansız gibi gelmeye başladı bana hamilelik. gerçekten sabır kalmadı. bende bu yükü kaldıramamaktan korkuyorum. eşime belli etmiyorum ama ben çok istiyorum. artık rabbimden ne bebek diliyorum ne sabır. ne halim varsa onu görmek istiyorum