Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

jelibon canım benim sen nekadar zamandır ve kacıncı bebişini bekliyorsun canı bi söylermisin bak ben tam 2yıldır bekliyordum bu bebişi çok kez aşırı belirtilerle umutlanıp hayal kırıklığına uğradım ağladım vaz geçtim tedavi oldum olmadı herşeyden vaz geçmiştimki 2.yılımda doldu bebişim geldi kendini rahat bırak stres yapma canım tamamamı pskolejikte çok etkiliyor ben herşeyi oluruna olduran allahıma bıraktığım anda geldi umarım sizlerede nasip eder hayırlısıyla

canım ben ikibuçuk sene oldu ilk bebeğim olavcak ama olmuyor işte ne yapayım çok ama çok moralim bozuk iş yerimdeyim ağlamamak için çok zor tutuyorum kendimi 2 senedir denemediği şey kalmadı
canim lutfen uzulme elbet birgun seninde melegin gelicek senin yuzunu guldurucek sende birgun hamileyimmmmmmm diye bagiricaksin uzulme lutfen canim sakin ol biraz bak sitres cok etgiliyor gebeligi ornek ben kac ay bekledim sitres yuzunden rahat ol canim.

ben hamileyim diye bağıranıycam galiba hiç ama hiç umut etmek istemiyorum canım

canım benimmmm yapma ya lütfen umutsuz olma böyle kendini de bizide üzme...
bak başlardan beri beraberiz seninlede 2,5 sene yi biri bana ilk evlendiğimde deseydi ki bekliceksin asır gelirdi ölürdüm sıkıntımdan kahrımdan ama geçti gitti 2,5 sene 3 olcak nerdeyse bekliyorum hala..
umudumun tükendiği kendimin tükendiğini hissettiğim anlarım olmadı mı sanıyosun?
elbette oldu ağladım bağırdım anıra anıra ağladım hemde çok ümitlenip defalarca hayal kırıklığına uğradım ama her ay yeni bi umut oldu bütün umutsuzluklardan sora...
sende evet üzgünsün kırgınsın umutsuzsun şuan fazlasıyla hemde..ama bu da geçecek regl bitecek ve yeniden çalışmalara ister istemez aklının bi ucunda hep kaldığı için kimseye sölemesende içten içe ümitlenerek başlıcaksın canım..
hepimiz yaşadığımız için seni bu kadar ii anlıyorum her ay bende yaşadığım için..
ama BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR....
üzme kendini hep yanındayız beraberiz unutma tatlımmm :asskim:

çekecek çile istemiyorum artık chatlakçım sende yaşadın dimi. aynı zamanlarda evlendilk ve hala bekliyoruz neyi bekliyoruz bilmiyorum. rabbime inancım sonsuz ama benim bu konuda inancım kalmadı artık. çok canım sıkkın
artık ne sabrımız kaldı ne bekleyecek yarınımız kaldı sabahları gözümü açtığım derin bi içimi çekerek kalkmak ızdırap veriyor artık bana... jelibon napcas canım bilmiyorumm ben bu acıyı daha fazla kaldıramıyacağım çünkü çok ağır oldu.. sabır sabır diyoruz ama sabırda kalmadı... aynen bende artık ne gebelik ne bebek duymak istemşyorum.......
ama ne olur kendini yıpratma üzdükce bitiyoruz....

evet canım ne beklicek yanım var artık ne bebebk nede hamile lafı duymak istemiyorum. yıldım ve usandım. her ay umut her ay umut. mucize. buna inanıyorum. imkansız gibi gelmeye başladı bana hamilelik. gerçekten sabır kalmadı. bende bu yükü kaldıramamaktan korkuyorum. eşime belli etmiyorum ama ben çok istiyorum. artık rabbimden ne bebek diliyorum ne sabır. ne halim varsa onu görmek istiyorum

Arzuuuuuuuuuu canıııııııııımmmmmmm
gözünaydın, şeytanın bacağını kırdın 🙂 Tebrikler...
Allah sağlıkla kucağınıza versin inşallah canım, darısı bizeeee...

bebemmm jelimmm sensiz çekilmez buralar bizi mahrum etme kendinden hepimiz bi gün hamiş olduğumuzu yazıcaz bu topiğe inş...
lütfen yapma böleee 🙁((

selam kızlar nasılsınız. herkes ümitle bekliyo bakıyorum. ama ümidimizi yitirmeyelim ne olur. bakın benimde bu ay bişey yok. inşallah gelecek ay hepimizin olur. napalım allah ne zaman nasip ederse.arzucum senin il bebeğinmi. ve tedaviylemi oldu canım.ben bu ay 4 aydan sonra ilk defa korunmadım ama yok bişey.acaba korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra hemen kalır bebek.benim bu 3. gebeliğim olucak.allah 2 dafa sevindirdi sonra elimden aldı ikisinide napalım verende rabbim alanda.ondan fazla gücümüz yok bizim.

ALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
asligokce.........................9 Kasim
nazem.............................11-12 Kasım
bade88..............................13 Kasım
chatlak..............................14 Kasım

Kizlar haberleri bekliyoruz!!!

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:

Lalezar.............................17 Kasım
mrs.m................................18-20 Kasım
Dila2.................................18-20 Kasım
Özzlemm............................22 Kasım
Desen.................................23 Kasim
pretty woman......................25 30 Kasım
duygum_06........................28 Kasım
esmos................................28 kasim
ebruaker21.......................29-30 Kasım
burcums...........................29-30 Kasım
yazgülü24...........................30 Kasım
ranagül...............................10 Aralik

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Lost_Angel.........................13 Eylül(ekim anne adayı süperrrrrrr):baby:
hazal3.................................8 kasim(kasim anne adayi superrrrrr):baby:
arzu85...............................13 Kasım (kasim anne adayi superrrrrr):baby:

Arzu 85 hayırlı olsun canım Allah kucağına almak nasip etsin.İnşallah bütün listedeki meleklerin müjdelerini alalım burada.bade88 canım test yapmak için nasıl bekliyorsun bilmiyorum bence yap elinde varsa 🙂

ya cnm test yaptım bugün ama negatif çıktı bende anlamıorum.sanırım yarında gelmesse pazartesi hastaneye gidip kan testi yaptırmam gerekicek.benim tarihlerim çok kısa bilmiorum okudun mu daha önceki yazılarımı.Belkide daha idrar testinde çıkmaz diorum.Kafayı yemessem iidir şu 2 gün geçene kadar ama şu an ağrım çok kötü sanki belim ikiye ayrılıo öyle bi ağrı belirti olabilir mi

Geri