Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım sabah bütün tuvaletini yaptığın bardağa batırarak yaptınmı testini.Sabah ilk tuvaletle olması gerekiyor ve bir iki damla yerine bütün tuvaletteki hormonu algılaması daha kesin oluyor canım. İnşallah güzel haberlerini alırız

Canım hormon gece boyunca birikiyor bu yüzden sabah ilk tuvaletinle ve tümüyle atabileceğin bir bardağa olmalı dün yazmıştım sana okumadın sanırım.

okudum cnm ama herkes farklı bişey söylüo aklım karıştı artık neyse yarın sabah yapıcam o zman tekrar ona göre de haber veririm umarım çıkar artk öğrenmek istiorum allahım inş

tamam cnm 20 lik dişlerim öyle çok ağrıoki korkudan ilaç bile içemiorum
canim insallah hamissindir benim reglim 25 26 gunde bir oluyor bu ay 25 gunde olmaliydi ve olmadi 8 de bu ayin ama olmadi ve gununde oldugu icin ben 26 gunu 9 da test yaptim ve oglen yaptim testi cok silik cikti zor gorunuyordu cizgi ve 3 gun 10 da testi tekrarladim yine silikti ama biraz daha netti ve 2 gun sonra kanda bakildi 23 kusurdu degerim bebek cok kucuktu ve testi bugun tekrarladim cok netti kipkirmiziydi su an kanda baktirsam kesin kandada yukselmistir degerim ve artik daha da net kesin ve kesin hamileyim benim basimdan bunlar gecti canim insallah sende hamilesindir bence kanda baktir daha garanti olur ve aklindaki su supelerden de kurtulmus olursun yani bende hemen cikmisti silik milik sonucta pozitifti.

Bademm canım benim ne kadardır bekliosun bilmiorum bebişini ama yeni sanırım acayip hevesli ve heyecanlısın 🙂)
ben 2.5 senedir beklediğim için her ay aynı şeyleri yaşadığım için bir iki günlük gecikmelerde bile normal karşılamaya b aşladım..
Canım senin adetin ya çok yeni geçtiği için çıkmıyo testlerde ya da kafana bu kadar takman etkiliyo gelmesini engelliyo bitanem ben ne zaman taksam beklesem adetim gecikir mutlaka kafamdan attığım andada gelir
hatta çok iyi hatırlıyorum bundan 2.5 sene önce ilk korunmasız geçen ayımın ardından ha geldi ha gelecek aaa geçti 1-2 gün derken tam tamına 11 gün gelmedi adetim ama testlerde de çıkmıyo en sonunda dr aklından sil dedi kendi haline bıraktım geldi....
Aklından atmaya çalış bitanem inş.gerçekten hamilesindirde testte çıkmıyodur güselim ama tersinide düşün ve lütfen ümitlenme çok fazla......HAYAL KIRIKLIKLARIMIZI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDUR JELİ GİBİ BENİM GİBİ VE DİĞER ARKADAŞLAR GİBİ YIKILIRSIN TATLIM...

Son düzenleme:
cvplarınız için hepinize çok tşkederim.Ewt heyecanlıyım çok aslında şu anda hiç düşünmediğimiz bişeydi bu yani hiç bişey hesaplayarak özellikle denemedik.Sadece şuanda yaşadıklarımı ilk kez yaşıyorum.O yüzden bu kadar merak ve heyecan içindeyim.Aslında ben hep çok istemişimdir bi bebeğimin olmasını ama daha 3 aylık evliyiz ve erken olduunu düşünüoduk.Ama şu an herşey bambaşka bu belirtilerle birlikte daha da çok istemeye başladım.daha öncede yazmıştım yarın sabah bi denicem testi eğer çıkmazsa pazartesi kan testi yaptırıcam başka türlü emin olamam

Geri