Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bende de 3 cm lik var demişti bi ara aynen doğum kontrol hapı içtim sanra baktı yok olmuş o ay aşılama denedik amaaa...

bende de vardı kist ameliyat oldum veeameliyat esnasında enfeksiyon kaptım ve 7 aeliyat geçirdim doktorda bana rskli dogum olur ve olmayabilir demişti o zamanlr ama şimdi bir sorun yokkbebeğim olabilirmiş.3 yıl geçti şmdi doktorlar herşeyin normal dedi bakalım klomene başlayaagım ozaman bebiişim gelecekmi😀

Bende de 3 cm lik var demişti bi ara aynen doğum kontrol hapı içtim sanra baktı yok olmuş o ay aşılama denedik amaaa...
gebeliğe engel olabiliyorlarmış ama kistler.amannnnnnnn artık düşünmeyeceğim,kafaya falan takmayacağım bir kuzum var allah ona sağlık versin 2.zamanı vakti nezamansa o zaman gelir rabbim nasip eylerse. düşünüp üzülüyoruzda ne oluyor sadece yıpranıyoruz psikolojimiz bozuluyor.

canım inşallah gelir seninde meleğin benim kist ameliyatlık falan değil tahliller temiz çıktı yani kendiliğinden kaybolan kisttenmiş.bakalım bekleyip göreceğiz nezaman gelecek meleğim zamanı var demekki

RANAGÜL
ben senin hakkında çok şey bilmiyorum canım aynı sorunlar bende de var yazmışsın..üzüldüm umarım herşey yoluna girer ben bu hafta tekrar metabolizma doktoruna gidicem bakalım ne olacak..herkesi şıp diye zayıflatan gizli şeker ilacı bana 2 kilo aldırdı 1.5 ayda bahtsızım ben biraz.. üstelik en son dereceden gizli şekerim var yani🙂 6 aydır spor yapıyorum biraz verdim ama sonra ne olur bilmiyorum yaş da 38 nur topu gibi de polikistik overlerim var son iki-üç aydır bebek yapmaya karar verdim geç kaldım ama naapalım bana da böyle kısmetmiş..sen kaç yaşındasın sorunların ne zamandır var??