Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

RANAGÜL
ben senin hakkında çok şey bilmiyorum canım aynı sorunlar bende de var yazmışsın..üzüldüm umarım herşey yoluna girer ben bu hafta tekrar metabolizma doktoruna gidicem bakalım ne olacak..herkesi şıp diye zayıflatan gizli şeker ilacı bana 2 kilo aldırdı 1.5 ayda bahtsızım ben biraz.. üstelik en son dereceden gizli şekerim var yani🙂 6 aydır spor yapıyorum biraz verdim ama sonra ne olur bilmiyorum yaş da 38 nur topu gibi de polikistik overlerim var son iki-üç aydır bebek yapmaya karar verdim geç kaldım ama naapalım bana da böyle kısmetmiş..sen kaç yaşındasın sorunların ne zamandır var??
ŞEHNAZ,ben 29 yaşındayım,3.5 yıllıkta evliyim.
pkonun kötülüklerini saymakla bitmez.şeker,kolesterol,tansiyon ve kalp hastalıkları riskini artırıyor.ciddi anlamda kolesterol problemim var.7,8 aydırda tansiyonum yükselmeye başladı.
bende pko çok ilerlemişti,kasık ağrısından duramıyordum.altan ultrasonla muayenede sol yumurtalığım okadar şişmişki göremediler.ama ben laparoskopi oldum.hem tüplermde problem vardı o düzeltildi hemde yumurtalığıma lazerle delikler açıldı.baya rahatladım.ve adetlermde düzene girdi.

günaydınlarrrrrrrrrrrrrr....
mucxlarrrr..........................
dilammmm güsel haberler inş........
hazalım tabikii senden de en güzelinden bi haber...........
😀

merhaba hanımlarr...
evet malesef pko öle bi hastalık bi,çimi aynı çorap söküğü gibi ard arda geliyor ne geçmek biliyor ne de bebeğimizin olmasına izin veriyor bende 4 yıldır istiyorum ama bende malesef pkoluyum...

ŞEHNAZ,ben 29 yaşındayım,3.5 yıllıkta evliyim.
pkonun kötülüklerini saymakla bitmez.şeker,kolesterol,tansiyon ve kalp hastalıkları riskini artırıyor.ciddi anlamda kolesterol problemim var.7,8 aydırda tansiyonum yükselmeye başladı.
bende pko çok ilerlemişti,kasık ağrısından duramıyordum.altan ultrasonla muayenede sol yumurtalığım okadar şişmişki göremediler.ama ben laparoskopi oldum.hem tüplermde problem vardı o düzeltildi hemde yumurtalığıma lazerle delikler açıldı.baya rahatladım.ve adetlermde düzene girdi.

merhaba hanımlarr...
evet malesef pko öle bi hastalık bi,çimi aynı çorap söküğü gibi ard arda geliyor ne geçmek biliyor ne de bebeğimizin olmasına izin veriyor bende 4 yıldır istiyorum ama bende malesef pkoluyum...

günaydınlarrrrrrrrrrrrrr....
mucxlarrrr..........................
dilammmm güsel haberler inş........
hazalım tabikii senden de en güzelinden bi haber...........
😀
canim ya 26 ya cikmis degerim sence nasil iyimi cok az yukselme olmus enson gecen persembe kan vermistim bide dun verdim dr yarin yine kan ver diyor.sence nasil bu deger.

slm canim nasilsin
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Şimdi sonuçlarımı aldım önce dr.u aradım sonra bilgisayarımın başına oturdum veeeeeeeeeee hamileyim..................................evet bu sefer kesin sonuç değerim 155 olmuş dr.iki günde bu kadar katlaması çok iyi haftaya gelirsen belki keseyi de görebiliriz dedi.
Hazalcım senin değerin benimkiyle kıyaslandığında düşük ama gebelik için normal mi bilmiyorum tatlım dr.la görüştün mü neden olabileceği konusunda?

Geri