Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim 23 den 26 ya çıkmış değil mi?
önceki değerin 23 diye hatırlıyorum.
evet canim ya bide bende lekelenme var iki gundur anlamadimki bana gecengun tellefonla degerimi sormustum 23 demisti simdi yine aradim 26 ya cikmis dedi yarin yine gel kan ver dedi dr benim sonum ney kizlar

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Şimdi sonuçlarımı aldım önce dr.u aradım sonra bilgisayarımın başına oturdum veeeeeeeeeee hamileyim..................................evet bu sefer kesin sonuç değerim 155 olmuş dr.iki günde bu kadar katlaması çok iyi haftaya gelirsen belki keseyi de görebiliriz dedi.
Hazalcım senin değerin benimkiyle kıyaslandığında düşük ama gebelik için normal mi bilmiyorum tatlım dr.la görüştün mü neden olabileceği konusunda?
canim seninkide hayirli ugurlu olsun canim bak sen bosuna endiseleniyomussun bak seninki super ben ne yapiyim benimki baya kiritik gebelik var ama deger dusuk neden.

evet canim ya bide bende lekelenme var iki gundur anlamadimki bana gecengun tellefonla degerimi sormustum 23 demisti simdi yine aradim 26 ya cikmis dedi yarin yine gel kan ver dedi dr benim sonum ney kizlar
Hayatım ümitsiz olma bak dün ben perişandım yerlerdeydim biliyorsun sizin sayenizde kendimde moral buldum sizin tavsiyelerinizle mercimeğimle konuştum tutunsun sıkı sıkı,ben hayatta en üzüldüğüm zamanlarda bile hayata sıkı sıkı sarıldım sen benim mercimeğimsin biliyorum sen de sıkı sıkı tutunacaksın dedim ona. dinledi bizi canım benim sende konuş onunla sarılsın sana bırakmasın hiç sen de sarıl ona sıkı sıkı bırakma canım benim ümitsizlik bizim düşmanımız biliyorsun.yenilmeyelim o düşmana

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Şimdi sonuçlarımı aldım önce dr.u aradım sonra bilgisayarımın başına oturdum veeeeeeeeeee hamileyim..................................evet bu sefer kesin sonuç değerim 155 olmuş dr.iki günde bu kadar katlaması çok iyi haftaya gelirsen belki keseyi de görebiliriz dedi.
Hazalcım senin değerin benimkiyle kıyaslandığında düşük ama gebelik için normal mi bilmiyorum tatlım dr.la görüştün mü neden olabileceği konusunda?

Ay canim benim tebrikler cok cok sevindim senin adina.. Ayyy ne guzel ya haberler geldi.. Insallah Hazalcigim seninkide iyidir.. Bilemiyorum 26 nasil bir deger ama en dogrusu doktorunu bi ara sen canim..

Kızlar ben bunca sene bekledim ama buraya üye olduğumun daha 2.ayında bu müjdeyi aldım sizin sayenizde içimdeki zehiri akıttım ki şimdi bu mutluluğu yaşıyorum hepinize sonsuz teşekkürler!!!!!!!!!!!
Hazal,Şehnaz,Yazgülü,Ranagül,Mrs.m.........................Ve diğer arkadaşlar isminizi sadece şu an çok heyecanlı olduğum için atlamış olduğum sonsuz teşekkürler desteğiniz için
Chatlak sana ayrı teşekkür senin burayı bizler için oluşturduğun için canım ne iyi yapmışsın da bizi bir araya getirmişsin

Son düzenleme:
Ay canim benim tebrikler cok cok sevindim senin adina.. Ayyy ne guzel ya haberler geldi.. Insallah Hazalcigim seninkide iyidir.. Bilemiyorum 26 nasil bir deger ama en dogrusu doktorunu bi ara sen canim..
Hazalcım lütfen dr.unu ara ve neden olabileceğini öğren ben dr.umun başına ekşidiğim için sabah dr.u aradığımda ameliyattaymış zoraki konuştum telefonda olay çıkardım görüşebilmek için canım sen de öğren neden olabileceğini en azından bu durumla karşılaşmak normal mi onu öğren canım yada normal değilse nedeni ne olabilir?

Geri