Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bitanem en taze anne biz burda hepimiz tek bir amac icin varir.. Birbirimize destek ve hamile kalabilmek..

Ne mutlu bizlereki senin bunca yildan sonra boyle bir haber almana en ufak bir katkida bulunabildiysek..

Darisi tum isteyenlerin basina insallah..

KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:

Özzlemm............................22 Kasım
Desen.................................23 Kasim
pretty woman......................25 30 Kasım
duygum_06........................28 Kasım
esmos................................28 kasim
ebruaker21.......................29-30 Kasım
burcums...........................29-30 Kasım
aşkısı....................................9-10 Aralık
ranagül...............................10 Aralik
asligokce.............................11 Aralik
Lalezar.............................12 Aralık
mrs.m...............................12-14 Aralik
yazgülü24...........................16-18 Aralik

HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr)
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr)
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr))
eyşan..................................24 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)
Lost_Angel.........................13 Eylül(ekim anne adayı süperrrrrrr)
hazal3.................................8 kasim(kasim anne adayi superrrrrr)
arzu85...............................13 Kasım (kasim anne adayi superrrrrr)
Dila2..................................18 Kasim (kasim anne adayi superrrrrr)

Dila canim benim sormadan ekledim ama surpriz yapmak istedim sana.. Zaten kendimide degistirmem gerekiyordu biliyorsun bugun regl oldum..

Tekrar tebrikler canim benim.. Hazal bitanem sende uzulme insallah hersey yoluna girecek ben inaniyorum tum kalbimle..

canim yenice yine aradim bilmiyor neden oyle oldusgunu ve yarin tekrar kan ver cumaya sonucu alalim bakalim degerin yukselmis olucakmi uzerinden 48 gecmis olucak diyor gec dollenmeden olabilir diyor eger yukselme olursa gec dollenme olmustur diye bilirim diyor hersey yarina belli olucak sizce ney canimya kafayi yiyecem dusunmekten daha yarin kan vericem ama sonuc taaaa cumaya.peki sizin vikriniz ney ilk gecen persembe kan verdi cuma sonuc 23 dun verdim sonuc 26 bide ben 25 gunde bir regl oluyorum en son 15/10/2009 regl oldum 25 gunde bir regl oldugum icin 8/11/2009 olmam lazimdi ama olmadi bende 12/11/2009 kan verdim sonuc 23 tekrar kan 17/11/2009 verdin sonuc 26 sizce normalmi.yardim edin arkadaslar.

Canım benim ben dr.una inanıyorum sonuçta onlar bizim gibi onlarcayı 1 günde görüyorlar.geç döllenme olmuş olabilir.benim 2 gün önce çıkan 51 değerimi o yüzden beğenmemiştir çünkü kendi ne zaman aşılama yaptığını ne zaman döllendiğini biliyor ama sizde herşey normal yolla olduğu için geç döllenme olmuştur o yüzden değerin düşüktür dr.una güven tatlım sonuçta onlar hem bu işin eğitimini almış hem de bizim gibilerin yüzlercesini görüyorlar onlar bilmeyecek de kim bilecek canım sakın üzülme bundan sonra yapacağın tek şey üzülmemek,dinlenmek senin elinden gelen bu gerisini Allah'a ve hekimlere bırakcanım.

Gerçekten güzel bir süpriz canım çünkü kendimi orada görmeyi hiç ümit etmiyordum.çok güzel..............sağol canım buarada kendin için sakın üzülme yumurtaya can veren yüce rabbim nelere kadir gelecek ay olur inşallah ümidini kaybetme canım benim ama şu gerçek ki ne zaman unutuyorsun o zaman geliyor yaramazlar bak ben bu ay eşimle ilişkiye bile giremedim tek seferde oldu.bunca sene dene dene bir kerede olsun hayret. bir zamanı varmış demekki

HAZALcım
sonuç pek iyi değil.. hcg hormonunun hergün nerdeyse iki katına çıkması lazım seninki nerdeyse hiç yükselmemiş ne olur yardım edin dedin diye yazdım yoksa bişi yazmazdım arkadaşım evet üzücü bir durum ama lütfen kendine dikkat et tatlım

DİLAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şimdi ben seni dövsem yeri ablan olaraka ama kıyamam artık mercimeğin var çünküüüüüü dün yedin bitirdin kendini de mercimeği de bak o sana rağmen dayanmış kuzummm benim.. çocuuun kıymetini bil tebrikler tatlım benim

Yok canim ben zaten beklemiyordum bu ay olacagini.. Dedigim gibi ben yumurtlamadigimi dusunuyordum o yuzden pekte umursamadik bu ay esimle..

Hatta sevindim diyebilirim cunku yaklasik 11 aydir adetlerimi takip ediyorum hic duzenli gitmiyordu ve sonra 3 aydir yavas yavas duzene girmeye basladi sanki.. O yuzden sevindim diyebilirim biraz..

dogru diyorsun canim olacagi zaman 1 defada bile oluyor demekki.. Olmayacagi zamanda istersen hergun yap olmuyor.. Rabbim vaktini zamanini cok iyi biliyor demekki..

Hazal canim endiselenme ne olur Dila dogru soylemis bizler ancak boyle arastirabiliyoruz ama doktorlar daha iyisini biliyordur muhakkak.. Sizin orda dogum uzmanlari var mi canim? Bizim orda mesela once hamile oldugunu ogrendigin zaman ev doktoruna gidiyorsun.. Sonra bazi testler yapiyorlar.. Ordan sonrada ozel doktorlar var tum hamileligi takip eden.. Belirli araliklarla oraya gidiyorsun.. Sizde var mi oyle birsey? Varsa onlari ara.. Ben gecen ay hamile olmadigim halde bazi seyleri merak ettigim icin aradim ve cok guzel yardimci oldular.. En azindan insani yatistirmaya calisip ve telas etmemesi gerektigini anlatiyorlar..

Hamilelerin duası kabul olurmuş şimdi tek duam var sizlerinde bu duyguyu yaşaması.inşallah hepinizin bu mutlu haberinizi burdan alırız.