Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyi günler arkadaşlar,
DİLAAAAAAAAAAA,çoooook sevindim.tebrik ederim.Rabbim tamamına erdirsin.
çocuğun olunca artık adını MELEKLERMEKANI.COM koyarsın.

selam kızlarr nasılsınız bakalım bugünnn dilacım çokçok tebriklerrrrrr allahh sağlık sıhhatle kucağına almayı naip etsin çok sevindimm...Darısı hepimizin başınaa AMİNN🙂

Kizlar hosgeldiniz sizde.. Ben iyiyim karin agrisi cekiyorum iste her zaman ilk adet gununde oldugu gibi.. Sizlerde ne var ne yok?

allah iyilik versin yazgülümmm...bende eh işteee bakalımmm çalışma günlerim başladı bence adetimin ilk günüden sayarsak bugün 12. günümdeyim 🙂 hayırlısı bakalım bu ay nolcak umdudum pek kalmadı amaa yinede bi kırıntı var onla idare ediyoz🙂

Oncelikle gecmis olsun,ben de de sadece cikolata kisti vardi,3 aylik bir ilac tedavisi ile gecti,yengemde ise polikistik over vardi,ve her ay neredeyse tekrarliyordu,en son doktora gitti yine ayni sorun vardi ve ilac kullandi,hastaliginin gecmesinin ardindanda hamile kaldi,simdi cocugu var.Moralimizi bozmayalim,herseyin tedavisi var.

Amin canim ya..

Ben bu aralar rahatim calisma malisma yok yani 🙂 artik onumuzdeki hafta ortasinda tekrar baslariz calismalara.. ya tutarsa ya tutarsa ya tutarda bebis geliverirse hihi 🙂 Gulsenin sarkisi geldide birden aklima..

Aman canim sen hic takma kafana ben inaniyorum hepimizin melisleri gelecek.. Ama zamani geldigi zaman hemi 😉