Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yok canim ben dun kan verdim ve sonucunu bugun alicaktim aldim ve 26 fazla bi yukselme olmamis dunden beride lekelenmem vardi bugunde kanamaya dondu.ben resjim cayi iciyordum acaba ondan bebegim tutunamadida dusuyormu anlamadimki.

Canim keske hamile oldugunu ogrendigin andan itibaren biraksaydin rejim cayi icmeyi.. onunla alakali birseymi bilemem tabi ama genelde onermiyorlar galiba boyle seyleri.. Ozelliklede hamileyken..

bencede hemen öle üzülme tutunmaya çalışıyordur bebişin ve o rejim çaylarını da bırakkk sana doktor rejim önrmediyse hiç içe bak sen ve bebişdaha önemli enişte seni toplu halinle de sever... ilk önce bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşş ve sennnnnnnnnn
canim ben bu ay rejim cayi ictim ama testi edipte hamile oldugumu gordugum gun birakmistim.

insallah dusmez diye hep dua ediyordum canim ama baya baya kanamaya dondu pihtili kanama oluyor dusuyor bence acaba yarin kan vermeyede gitmesemmi cunku pazartesi randevum var baya bi sorarim inceler dr de randevu ve acil olmayinca bakmiyorki.

Canim benim doktoru ara ve abart.. Evet abart cunku burdaki doktorlarin ne kadar vurdun duymaz oldugunu cok iyi biliyorum.. Af edersin adam olup gitse bile bekleyelim derler.. O yuzden ara ve kramptan duramiyorum ve kanamam var ne yapmaliyim de.. Gerekirse hastanenin acilini git canim.. Pazarteside gec canimbenim ne bileyim insallah bebisine birsey olmaz..

canımmm sen çokkk fazla stres yaporsunn şu anda yakınsa doktrun oraya git veya doktorunu ara sorr benim bildiğim kadarıyla çocuk tutunurken kanama olurmuş ama sen bence bir doktorunla görüşş
canim dr aradim ama tek soyledigi yarin gel kan ver dedi ve pozitif ama deger cok dusuk dedi eger yukselme olursa normal ama olmassada tutunamadigi icin adetle duser dedi tek bunu soyledi.

Canim benim doktoru ara ve abart.. Evet abart cunku burdaki doktorlarin ne kadar vurdun duymaz oldugunu cok iyi biliyorum.. Af edersin adam olup gitse bile bekleyelim derler.. O yuzden ara ve kramptan duramiyorum ve kanamam var ne yapmaliyim de.. Gerekirse hastanenin acilini git canim.. Pazarteside gec canimbenim ne bileyim insallah bebisine birsey olmaz..
canim evet cok vurdum duymazlar ama zaten o kendi dun dedi bana dun gorustum bugunde telde gorustum ve tek soyledigi degerin dusuk olmasi eger yukselmesse adet kaniyla duser dedi yapacak bisey yok dedi tutunamayan bebekler adet kaniyla dusermis sen hamilesin fakat bebek tutunamadi sanirim kanda belli olur dedi eger tutnamadiysa ve adet kaniyla dusmasse kotu ozaman kurtaj dedi normal gebeliklerde deger iki kati olurmus.

Geri