Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yazgulu canim istersen beni hamileler listesinden sil bebegim dusuyor galiba kanamaya dondu leke ve degerimde yukselmiyor uffff ya cok kotuyum 7 ay bekledim tam sevinmisken bu daha kotu ben simdi bebegimi dusuruyorsam tekrar nezman hamile kalabilirim kizlar.

yazgulu canim istersen beni hamileler listesinden sil bebegim dusuyor galiba kanamaya dondu leke ve degerimde yukselmiyor uffff ya cok kotuyum 7 ay bekledim tam sevinmisken bu daha kotu ben simdi bebegimi dusuruyorsam tekrar nezman hamile kalabilirim kizlar.

Ay canim ciddimisin? Cok uzuldum ya canim hemen doktora git canim ne olur.. Listeyi falan dusunme simdi bitanem.. 🙁🙁 Boyle bi haber hic beklemiyordum canim senden neden boyle oldu acaba?.. Insallah dusmez minik melegin..

canim hemen karamsar olma lütfen bir sey olmiyacak senin bebise merak etme

Ay canim ciddimisin? Cok uzuldum ya canim hemen doktora git canim ne olur.. Listeyi falan dusunme simdi bitanem.. 🙁🙁 Boyle bi haber hic beklemiyordum canim senden neden boyle oldu acaba?.. Insallah dusmez minik melegin..
insallah dusmez diye hep dua ediyordum canim ama baya baya kanamaya dondu pihtili kanama oluyor dusuyor bence acaba yarin kan vermeyede gitmesemmi cunku pazartesi randevum var baya bi sorarim inceler dr de randevu ve acil olmayinca bakmiyorki.

canim hemen karamsar olma lütfen bir sey olmiyacak senin bebise merak etme
bencede hemen öle üzülme tutunmaya çalışıyordur bebişin ve o rejim çaylarını da bırakkk sana doktor rejim önrmediyse hiç içe bak sen ve bebişdaha önemli enişte seni toplu halinle de sever... ilk önce bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşş ve sennnnnnnnnn

Geri