Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

cok kotuyum kizlar ya 1 hafta sevin sonra boyle yikil allahim dusmanimin basinada vermesin ilk defa boyle bisey yasadim cok kotu bir durum hicde kimsede boyle bisey duymadim simdi tekrar nezaman hamli kalabilirim fikriniz varmi

Hazalcigim guzelim uzulme demek su anda yersiz biliyorum ama elimizdendenbaska birsey gelmiyor malesef.. Insallah korktugumuz olmaz.. Esinde umarim sana destek olur kostek olmak yerine.. Boyle bir durumu hangi anne adayi yasamak isterkli.. Kim boyle birseyi isteyerek yaparki canim benim.. Insallah hersey yoluna girer..

cok kotuyum kizlar ya 1 hafta sevin sonra boyle yikil allahim dusmanimin basinada vermesin ilk defa boyle bisey yasadim cok kotu bir durum hicde kimsede boyle bisey duymadim simdi tekrar nezaman hamli kalabilirim fikriniz varmi
Kızlar ben geldim gene eşim gelmişti onunla bir salya sümük olayı..........
Ranagül,Nazem,Esmos,Yebjin teşekkürler canlarım benim sağolun
Hazalcım lekelenmeler kanamaya döndü diyorsun dr.ara abart kızların dediği gibi ölüyorum kan kaybından falan de ne bileyim de işte birşeyler bak canım sen bu işi bugün öğrenmezsen bu bebeği düşürmüyorsan bile gerçekten düşüreceksin canım şu an yaşadığın psikolojik de olabilir.yapma bu kadar git adamın kapısına dayan kovalayacak mı seni o kavalarsa başkasına git silahla tehtit falan et ne bileyim işte ah keşke Türkiye'de olsaydın canım buradaki dr.lar daha ilgili sanki şu yazdıklarınızdan bu çıkıyor.Ben sabah dr.aradığımda ameliyattaymış haber bırakmış Dila ararsa mutlaka haberim olsun demiş.Düşünün yani.geçen ay da adet gördüğümde aradığımda daha dün gece seni rüyamda gördüm hamileymişsin diye demişti.Galiba biz dr.larımızı başımızın üstünde taşımalıyız.çok kızdım bak şimdi birde Türkiye'de sağlığa önem vermiyorlar diyorlar bu ne şimdi.Dr en azından içini rahatlatmalı kötü birşey bile olsa bir ümit vermeli şimdi olmuyor ama şu kadar zamanda hamile kalırsın endişelenme diye.ayyyyyyyyyyyyyy ne sinirlendim ama bak şimdi canım senin için endişelendiğimden zırvaladım bu kadar ama ne olur seninle ilgilenecek durumunun ne olduğunu rahatça sorabileceğin bir dr. bul canım benim ve bu mümkünse bugün olsun ben de merak ettim şimdi.

insallah bisey olmaz ama kanda bari deger yukselseydi oda yok yani durum hic iyi deyil kizlar cok kotuyum ve esimde bozuk caliyor sanki ben isteyerek dusuruyorum dun olur yine uzulme falan diyordu bugun kavga kavga biktim artik.
Eşin eminim şu an yaşadığı sıkıntıdan böyle yapıyor takma erkekler aslında bizden beter duygusallar.Baksana benimkide sonucu söylemek için aradığımda toplantıdaydı.durumu söyledim adamın sesi kesildi ben daha ne olduğunu anlamadan bir baktımki ağlıyor az önce de işi bırakmış gelmiş.Canım o da şok olmuştur senin ne yaşadığını düşünmeden sen den alıyor hıncını işte boşver onlar bizim koca bebeklerimiz onu kafana takma şimdi.

Canlarım ben çıkayım şimdi gidip şu eczaneden sipariş ettiğim ilaçları iptal edeyim okadar çok inanmıyordumki önümüzdeki ayın denemesi için gerekli olan ilaçları sipariş etmiştim.boşuna 500-600 tl para ödemeyeyim.dönünce görüşürüz gene ne olur hazal üzülme bizde üzülüyoruz seninle beraber canım herşeyden önemlisi senin sağlığın

Dilacım tebrik ederim.Çok sevindim senin adına.Allah bebeğini kucağına aldığın günleride gösterir inş. Hazalcım sıkma canını herşeyin hayırlısı.Ben inanıorum ki kötü bişey olmuycak ama bu kadar sıkma kendini diğer arkadaşlara da slmlar

dilacım canım tebrik ederim allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım darısı tüm isteyenlerin başına diyelim hazalcım sana gelince çok kafana takıyosun benim reglimde hep 25 günde olur bu ay ilk kez geçti 7 sinde olmam gerekiyodu ama olmadım malesef 15 inde oldum ama ben hamileyim diye beklerken regl oldum ne kötü demi ben öyle tahmin ediyorumki seninki yerleşme kanaması canım dikkatli ol ağır falan kaldırma

Geri