Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba hanımlar nasılsınız.dün doktora gittim bana folik asit verdi yumurtalıklarım çok tembelmiş kolay kolay hamile kalamssın biraz zor dedi.folik asit kullanan var mı ya kilo yapar mı acaba

merhaba hanımlar nasılsınız.dün doktora gittim bana folik asit verdi yumurtalıklarım çok tembelmiş kolay kolay hamile kalamssın biraz zor dedi.folik asit kullanan var mı ya kilo yapar mı acaba
ben uzun süredir folik asit kullanıyorum,1 problem yaşamadım.1 ara E ve B vitamini kullandım onlar aşırı kilo yaptı.ama folik asitte hiç 1 sıkıntı yaşamadım.bence kullan.buarada Allah yardımcın olsun,moralini kesinlikle bozma.herkesin ne dediği önemli değil,Rabbimin vermeye muradı varsa verir.🙂

sultanımmmmm bitanemmm mutluluğunu burda da paylaşmak istedim.nekadar değerli olduğunu biliyosun benim için canım arkadaşımmm.RAbbim sana ve eşine meleğinle birlikte hayırlı uzun ömürler versin Allahım hayırlı bi hamilelik geçirmeni ve sağlıkla kucağına almanıu nasip etsin tatlımm.her zaman duamdasın sende beni unutma canım

Son düzenleme:

canımmm çok güzel yazmışsın, hayran kaldım ve bir o kadar duygulandım. inşallah canım inşallaaaaahhhhh.

canım ben de uzun zamandır folik asit kullanıyorum,kilo yapmıyor,yalnız biraz acıktırıyor.o yüzden yatmadan yut tavsiyem.bi de ben solgarın bitkisel folik asitini kullanıyorum.sana da öneririm,bulantı falan da yapmıyor,ama parayla alıyorsun.buarada yumurtalıklarının tembel olduğunu nasıl anlamış canım,hormon tahlili mi yaptı.hiç belli olmuyor böyle şeyler,sen takma kafaya,hiç sorun olmayanlarda olmuyor bazen.

iyi geceler canım.kusuruma bakmazsan tam anlayamadım yazdığını.bende folik asit kullandığım için merak ettim.(bulantı yapmıyor ama parayla alıyorsun demişsin)bu kısmı anlayamadım.
1'de aktardan mı alıyorsun yoksa eczaneden mi.fiyatı ne kadar.

canım normalde folik asit çoğu kişide yan etki olarak bulantı yapıyor,benim içtiğim solgar markalı folik asit yapmıyor,bi de bunu günde bir kere alman yetiyor.eczaneden alıyorsun,pahalı bişey değildi son hatırladığım,100 tanesi 3 ytl miydi öle bişey,diğerini doktor yazdığı için bedava.