çok şükür, inşallah sonuna kadar rahat geçer. amiiiinnnn canım inşallah allah hepimize sağlıklı hamilelik nasip etsin. ben sabahçıyım, 1,30 - 2 gibi evde oluyorum ama önce işlerimi hallediyorum öyle geliyorum buraya.
evet canım güzel valla...bizim okul büyük ondan sabahçı-öğleci sistemi var. geçen sene zordu öğlencilik. bu sene rahatım çok şükür. öğleden sonralar benim oluyor. işlerimi de hallediyorum, geziyorum da 🙂 keyfime göre işte...
reglim dün bitti yumurtlama dönemine var daha. hayırlısı olsun canım inşallah. yalnız sen düzensiz olabiliyor demiştin, inş. bu gecikme hayırlı haberdendir.
reglim dün bitti yumurtlama dönemine var daha. hayırlısı olsun canım inşallah. yalnız sen düzensiz olabiliyor demiştin, inş. bu gecikme hayırlı haberdendir.
Evet guzelim duzensiz oldugu icin zaten hic ama hic umitlenmiyorum tek dilegim kotu birsey olmasin.. Ve tabiki gonlumden gecen sey belli ama bakalim bilemiyorum..
Bugunden sonra 10 gun burda yokum canim insallah dondugumde guzel haberlerle donerim buraya..
canımmm sonsuz teşekkürler....burası gerçekten samimi bir ortam. yıldım gibi yaaa, hala olumlu bir sonuç alamamak beni üzüyor. kısmet elbette ama inşallah olsun yakın zamanda.
zaman zaman yılmakta haklısın.ama önemli olan bu sürekli olmasın sürekli umutsuzluk herşeyi daha da zorlaştırıyor.elbette ki bekle bekle bir yerde yılıyor insan ama bu uzun sürmeden kendimizi toplayıp önümüzdeki maçlara devam edicez dimi🙂 umutsuz olmanız için bir sebep yok herşeyden önce yaşınız daha bebek sahibi olmak için müsait,sağlık olarak bir sıkıntınız yok,evinizde bir huzursuzluk yok inşallah bunlar çocuk yapmak için mükemmel fırsatlar.size iki ders verici hikaye anlatayım:
1.çok yakın bir arkadaşım bundan 4 sene önce hamile kaldı çok istiyorlardı.bir kızları vardı ve ikinci çocuk istiyorlardı.ama hamileliği istediği gibi olamdı ve dış gebelik olmuştu bir gece kocası nöbetteyken biz kaldırdık hastaneye ve ben 3 gün hastanede daha sonrada evde baktım.en kötüsü ona teselli vermekti çünkü bir tüpünü ve bir yumurtalığını almışlardı.dahasonra çok istemelerine rağmen çocukları olmadı.bizim de bu arada çocuğumuz olmuyordu.karı koca aramız her zaman çok iyi oldu onlarla.kardeş gibiydik.senelerce aynı derdi paylaştık sonra tayinleri çıktı ve istanbula taşındılar.ikimizde aynı dönemde tedaviye başlama kararı aldık ve o daha tedaviye başlamadan mayıs ayında güzel haberi bize verdi.şimdi ocak ayında bir oğlu olacak inşallah.bu ümitsizliğinize ilaç gelecek bir hikaye ve bunun yanında o kişinin en yakın arkadaşı yani biz 6 yıl çocuk istedik ve sonunda kavuştuk.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.işte şimdi ümitsizim deyin bakalım birimizde hiçbir sorun olmadığı halde 6 yıl sonra böyle güzel bir haber diğerimizin bir yumurtalığı ve bir tüpü olmadan ve de tedavi görmeden 4 yıl beklemesine rağmen şimdi bebek sahibi olması ?Arkadaşlar ümidinizi yitirdiğinizde biz gelelim aklınıza Allah istedikten sonra...veren de Allah alan da hiçbirşey için üzülmeyin herşeyin bir vakti zamanı vardır.Allah bugün size bunu reva görmüyorsa mutlaka bildiği birşey vardır.Aranızda Elif Şafak2ın AŞK 'ını okumuş olanınız vardır.Orada bir söz geçiyordu: "HAYATIM TERSİNE DÖNER DİYE ÜZÜLME SAKIN TERSİNİN DÜZÜNDEN DAHA İYİ OLMADIĞINI NERDEN BİLİYORSUN?" Hayatta hiçbirşey için üzülmeyin arkadaşlarım.Mutlaka bunun bir sebebi vardır çünkü
Evet guzelim duzensiz oldugu icin zaten hic ama hic umitlenmiyorum tek dilegim kotu birsey olmasin.. Ve tabiki gonlumden gecen sey belli ama bakalim bilemiyorum..
Bugunden sonra 10 gun burda yokum canim insallah dondugumde guzel haberlerle donerim buraya..