Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim ben hep 30 günde bir olurdum hemde hiç şaşmazdı ama 2 aydır sadece 26 günde bir oldu bu ayda sanırsam 30 güne dönecek.ve bu ay 8. ayım olacak tahliller felan yaptırdım hepside normal çıktı.kızım var benim 5 yaşında o hemen olmuştu hatta 1 yıl korunmuştum korunmayı bırakınca ertesi ay hamileydim.ikincide öle olacak sandım ama yanılmışım rabim herşeyin hayırlısını versin cümlemize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.rabbim dualarımızı geri çevirmesin (amin)

ah canıım ben de aynı senin gibiyim oğlum ilk ay hemen olmuştu hiç beklemeden , ikincide öyle olacak sanıp burcunu bile ayarlamıştım 🙂 ama ne diyeyim hakkımızda hayırlısı....

ah canıım ben de aynı senin gibiyim oğlum ilk ay hemen olmuştu hiç beklemeden , ikincide öyle olacak sanıp burcunu bile ayarlamıştım 🙂 ama ne diyeyim hakkımızda hayırlısı....
canım benim bu 5 yıl içinde okadar çok korunma yöntemi denedimki sorma ilk zaman doğum yaptığımda kırklıyken gidip spiral taktırkım 1 yıl öle korundum sonra iltahap enfeksiyon oldu spirali çıkardı dr.hapa başladım 6-7 ay hap kullandım sonra hapı olurya unuturum diye aylık iğne olmaya başladım 1,5 yıl falanda iğne oldum baktımki çok kilo almaya başladım tekrar hemen spiral taktırdım taki ikinci bebeğe karar verene kadarda sipiralle korundum nisan 2009 da sipirali çıkarttım hazirana kadar eşim kendi korundu temmuzdan itibarende korunmuyorum ama olmuyooooorrrrrrrr.vay be bu süre içinde bütün yöntemleri denemişim he 🙂 ama sanırsam zor gelecek benim bebiş

desen canım sen nezamandan beri istiyorsun ve diğer çocuğun kaç yaşında.ya kusura bakma bende buraya uzun zamandır üyeyim ama gün içinde çalıştığım için fazla takılamıyorum.e işten eve gidincede yemek ,çocuk la uğraş derken bi bakıyorum kendime zaman ayıramamışım.fırsat buldukça akşam evden bakmaya çalışıyorum foruma.gerçi yazdıklarınızı okuyorum.herkes çok iyi burda birbirini dinleyip sıkıntılarına ortak oluyorlar.ben bide eşimin işinden dolayı ailemden çooook uzaktayım.doğup büyüdüğüm istanbuldan okadar uzaktayım ki bitliste oturuyorum.bazen kendimi çok yalnız hissediyorum buralarda 🙁

slm arkaaşlar, bugün işten biraz erken çıktım (bana göre erken yani normal bir memurun çıkması gereken saat olan 5'de) :laugh:
Nasılsınız herkes iyimi

Slm canim tam benimde is cikis saatim geldigi zaman yazmissin kusura bakma guzelim..

selam alma adeti kaltı mı ? neyse iyi akşamlar..

Kalkarmi canim hic burda olsam yazardim mutlaka.. Nasilsin canim? Bugun yine calisiyorsun herhalde?

Gunaydin citir leblebimmmm nasilsin?

günaydın herkeseeeeeee

Gunaydin canim

günaydınnnnn melekler

Gunaydin sanada fistik.. Senin gunun dun degilmiydi? ben mi yanlis hatirliyorum?.. varmi bir gelisme?

canım oğlum 2003 eylül doğumlu , bizde ağustostan beri korunmuyoruz ....aileden uzak olmak zordur eminim ben hiç yaşamadım ama tahmin ediyorum , allah kolaylık versin canım

günaydınnnnn melekler

günaydın tatlım ...