Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

CANIM BENİMMM İYİLEŞİORUMMM GİRDİKÇE BURAYAAA
İLAÇ GİBİSİNİZ FALLAAAA :laugh:
BİRDE SEANSLARA BAŞLADIMMI TUTMAYIN BENİİİİ :n028:

ANAAA ÇOK AYIPP
ÖZELDE YAZ DABİİİ
+18 SINIRLAMASI GELMESİN KISS :laugh:

Iyiles tabi kiz sen hasta olursan bizlere kim seans uygulayacak gerektigi zamanlarda demi ama 🙂

Heheh evet bazen biraz acik yaziyoruz ama hersey melislerimiz icin napalim canim 🙁🙁 Annelerini uzuyorlar gelmiyorda

Dönüyorum canlarım merak etmeyin
açık olicizzzzzzzzzzz dabiii melişler zaten laftan anlamıolarr anlasalar gelirlerdi bu zamana kadar 🙂
o yüzden problem yok henüz

Kizlarrrr 10 dk sonra cikiyorum cok sukur bugunude atlattim 🙂 benden iyisi yok yani hehe 🙂

sizleri cok cok seviyorum!! Canlarim benim..

hepinize simdiden hayirli aksamlar.. opuldunuz

ya gerçekten salak bunlar ya🙂 nasıl sevicez bakıcaz biz onlara.. başlarından ayrılmıcaz..hayatımız adıcaz..ellerini ayaklarını öpücez..hep kendimizden önce onları düşünücez..ben olsam hemen gelirdim..

ya gerçekten salak bunlar ya🙂 nasıl sevicez bakıcaz biz onlara.. başlarından ayrılmıcaz..hayatımız adıcaz..ellerini ayaklarını öpücez..hep kendimizden önce onları düşünücez..ben olsam hemen gelirdim..

Demi ama haklisin 🙂 neyse onlari yarin biraz daha gaza getirirsek gelirler bence 🙂

hade ben de kaçtım evime doğruuuu öperim hepinizi..

Hadi guzelim sana hayirli aksamlar yarin gorusuruz insallah..

opuyorum..

slm arkaaşlar, bugün işten biraz erken çıktım (bana göre erken yani normal bir memurun çıkması gereken saat olan 5'de) :laugh:
Nasılsınız herkes iyimi

Geri