Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

geldi geldi yazgülüm yolladım sana..
desencimmmm hoşçakal güzel kuzum
yarın yazıcam haberleri eve gelince.. bakalım bize de kuzu görünüyo mu???
kızlar benim de aksine eşim deliriyo çocuk diye..bi de onun ilk evliliğinden kocaman kızı var.. ama sanırsın ilk çocuğu olacak.. alla alla ya bunaltıyo beni..herkes başka türlü haaa

Ayyyy kizlar bu Sehnaz var ya bu Sehnaz tam bir fistik 🙂 Desen demisti hihi 🙂

Insallah gorunuyordur canim ya..

benim esimde cok istiyor canim ama cok stres yapti bu aralar.. bendende stresli o.. O yuzden iliski sirasinda birazcik kendi kendini etkiliyor..

Yasayan var mi arkadaslar bu durumu?

Evet canim ya herkes farkli farkli demi 🙂

Ayyyy kizlar bu Sehnaz var ya bu Sehnaz tam bir fistik 🙂 Desen demisti hihi 🙂

Insallah gorunuyordur canim ya..

benim esimde cok istiyor canim ama cok stres yapti bu aralar.. bendende stresli o.. O yuzden iliski sirasinda birazcik kendi kendini etkiliyor..

Yasayan var mi arkadaslar bu durumu?

Evet canim ya herkes farkli farkli demi 🙂
tabe tabe olur öyle şeyler gelip geçici.. bişicik olmaz..keyfine baksın takmasın kafasına olmaz diye bişi yok ya..

tabe tabe olur öyle şeyler gelip geçici.. bişicik olmaz..keyfine baksın takmasın kafasına olmaz diye bişi yok ya..

Ya o cok takiyor gercekten kafasina bende bununla nasil bas edecegimi bilemiyorum.. Taktikcada daha cok etkileniyor.. Ve bazen iliski malesef yarim kaliyor.. Bu beni uzuyor ama onu dahada cok yipratiyor.. Ikimizde kafaya takmiycaz diyoruz ama ister istemez takiliyor..

Biri bana ne yapmam esime nasil davranmam konusunda biraz yardimci olsun please 🙁🙁

Ya o cok takiyor gercekten kafasina bende bununla nasil bas edecegimi bilemiyorum.. Taktikcada daha cok etkileniyor.. Ve bazen iliski malesef yarim kaliyor.. Bu beni uzuyor ama onu dahada cok yipratiyor.. Ikimizde kafaya takmiycaz diyoruz ama ister istemez takiliyor..

Biri bana ne yapmam esime nasil davranmam konusunda biraz yardimci olsun please 🙁🙁
yavrukuşum ben sana mail atayım bu konuyla ilgili

Ayy ay benim lokumum hasta mi olmus 🙁🙁 cok gecmis olsun askitom kiyamam ben sana.. En kisa zamanda iyiles tamam mi guzelim?

Insallah gelmistir melegin gobusune canim benim..

Gezdim gezdim valla bol bol bitiremedim tabi ama olsun kalanida seneye insallah 🙂

Sen neler yaptin fistigim? Calismalar bitti beklemeye gectiniz herhalde artik demi..

CANIM BENİMMM İYİLEŞİORUMMM GİRDİKÇE BURAYAAA
İLAÇ GİBİSİNİZ FALLAAAA :laugh:
BİRDE SEANSLARA BAŞLADIMMI TUTMAYIN BENİİİİ :n028:
yavrukuşum ben sana mail atayım bu konuyla ilgili

ANAAA ÇOK AYIPP
ÖZELDE YAZ DABİİİ
+18 SINIRLAMASI GELMESİN KISS :laugh:

CANIM BENİMMM İYİLEŞİORUMMM GİRDİKÇE BURAYAAA
İLAÇ GİBİSİNİZ FALLAAAA :laugh:
BİRDE SEANSLARA BAŞLADIMMI TUTMAYIN BENİİİİ :n028:

ANAAA ÇOK AYIPP
ÖZELDE YAZ DABİİİ
+18 SINIRLAMASI GELMESİN KISS :laugh:
tabe tabe yol yordam biliriz be yaw.. yazdık mailimizi yazgülü kardeşimize..bilirim dayağının tadını..göze alamam bi münasebetsizlik yapmayı🙂

Geri