tamam sen nasıl istersen..şu hemşerilik işini bi konuşalım dönüşte ya da mail at..ben saat en geç 5 gibi dönmüş olurum hade öptüm seni kocaman..
diğerlerini daha önce öpmüştüm zaten hade gittiiim bennnn
geçmiş olsun canım dikkat et kendine, ben de yoğunum okunması gereken bir top yazılı kağıdı var 245 adet 🙁(( onları 1 hafta içinde okumalıyım işte. 22 ocakta tatile giriyoruz inşallah.
Ah canim sorma zaten hafif griptim 4-5 gundur simdi birde bas agrisi off off 🙁🙁
amanin baya bi cokmus seninde yapman gerekenler Allah yardimcin olsun.. Yazgulu ablalarindan cocuklara ekstradan 1er puan yazarsin artik hihi 🙂 Sonra bana dua etsinler benimde olsun dimi 🙂
Ah canim sorma zaten hafif griptim 4-5 gundur simdi birde bas agrisi off off 🙁🙁
amanin baya bi cokmus seninde yapman gerekenler Allah yardimcin olsun.. Yazgulu ablalarindan cocuklara ekstradan 1er puan yazarsin artik hihi 🙂 Sonra bana dua etsinler benimde olsun dimi 🙂
sen hava değişimi yaptın tabiiiii ondan 🙂 iş yoğunluğundan başın ağrımıştır eve gidince duş al iyi gelir canım, su acayip rahatlatıyor. ya bende çooookk üşüyorum burnum bile soğuk umarım hasta olmuyorumdur.
amin canım, oluuuuurrr yazarım evet evet dualar 4 bir taraftan olsun ki güçlensin 🙂
merheba kızlarrrr oooooooo muhabbet baya bi koyulaşmış.ben giremedim bütün gün işler pek bi yoğundu ancak nefes alabildim yazgülümde gelmiş hoş gelmiş sefalar getirmiş özledik kız valla seni.eeee kızlar napıyonuz bakalum melekler:laugh: