Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya ben yazmaya başladığımda kimse yoktu..şimdi bi baktım pazar yerine dönmüşüz..hehehehehee tam spora gidicektim lennnnnn dağılın beeee🙂

dağıtmadan da gidemioooo şekerrpareeee :laugh:

gitmee gitemeeeee gitme kall bu forumdaaaa

😛iha: kız gidemiomuş zatiii ne edion kızaaa
tamam sen nasıl istersen..şu hemşerilik işini bi konuşalım dönüşte ya da mail at..ben saat en geç 5 gibi dönmüş olurum hade öptüm seni kocaman..
diğerlerini daha önce öpmüştüm zaten hade gittiiim bennnn

bak bakkkk diğerlerini önceden öpmüşmüşşşşş
dudağı aşınıyo sankimmmmmmmm
hıhhhh :dil: öpmeeeeeee
seans yaklaşıo benim canıma minnetttt :n028:
oh oh ne güzel buralar melek kaynıyo

evet yavv korkuyom havada çarpışcaz vallahhh :laugh:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine, ben de yoğunum okunması gereken bir top yazılı kağıdı var 245 adet 🙁(( onları 1 hafta içinde okumalıyım işte. 22 ocakta tatile giriyoruz inşallah.

kesin seni beklemişlerdir hainler 🙂

Ah canim sorma zaten hafif griptim 4-5 gundur simdi birde bas agrisi off off 🙁🙁

amanin baya bi cokmus seninde yapman gerekenler Allah yardimcin olsun.. Yazgulu ablalarindan cocuklara ekstradan 1er puan yazarsin artik hihi 🙂 Sonra bana dua etsinler benimde bebisim olsun dimi 🙂

dağıtmadan da gidemioooo şekerrpareeee :laugh:

😛iha: kız gidemiomuş zatiii ne edion kızaaa

bak bakkkk diğerlerini önceden öpmüşmüşşşşş
dudağı aşınıyo sankimmmmmmmm
hıhhhh :dil: öpmeeeeeee
seans yaklaşıo benim canıma minnetttt :n028:

evet yavv korkuyom havada çarpışcaz vallahhh :laugh:

Amanda aman benim en esprikli ve eli agir melegim gelmiste seanlara bile baslamis 🙂

Ellerine saglik hihi 🙂 yastık savaşı:annem::annem:

Ah canim sorma zaten hafif griptim 4-5 gundur simdi birde bas agrisi off off 🙁🙁

amanin baya bi cokmus seninde yapman gerekenler Allah yardimcin olsun.. Yazgulu ablalarindan cocuklara ekstradan 1er puan yazarsin artik hihi 🙂 Sonra bana dua etsinler benimde bebisim olsun dimi 🙂

sen hava değişimi yaptın tabiiiii ondan 🙂 iş yoğunluğundan başın ağrımıştır eve gidince duş al iyi gelir canım, su acayip rahatlatıyor. ya bende çooookk üşüyorum burnum bile soğuk umarım hasta olmuyorumdur.

amin canım, oluuuuurrr yazarım evet evet dualar 4 bir taraftan olsun ki güçlensin 🙂

ufff burası melek kaynıyooo.. hepside birbirinden güzel walla 🙂
evet evetttttt 🙂 öyle valla, sen de geldin tam oldıuuu 🙂

merheba kızlarrrr oooooooo muhabbet baya bi koyulaşmış.ben giremedim bütün gün işler pek bi yoğundu ancak nefes alabildim yazgülümde gelmiş hoş gelmiş sefalar getirmiş özledik kız valla seni.eeee kızlar napıyonuz bakalum melekler:laugh:

Geri