evet ama benim oğlum olacakmış.
Sormayın zaten bütün aile yasta.Babası kız bekliyordu.Allah biliyor oğlu olacak diye bişey dediği yok ama kız olsaydı daha çok sevinirdi diye düşünüyorum.Dr. tahmin de bulunursak erkek dedi.diye hala bir ümidi var ben oğluşum dedikçe öyle deme daha ya kız olursa diyor.bebeğimiz de diyor.Babaanneyle dede zaten surat astılar.onların ailede hiç kız yok diye.Gidecem doğuda bir yerlerde doğuracam zaten bu çocuğu.o zaman kıymetli olurum belki
evet canım..demezmisin dedin...hiç unutmuyorum...insan nasıl karşılandığını hiç unutamıyor...sağol canım bende iyiyim ve iyi ki geldin siteye...bende sizler gibi bebişimi önce karnımda taşımak ve sonra kucağıma alıp ömrüm boyunca sevmek istiyorum...ilk çocuğum olacak ve 3 aydır deniyorum canım...4 senelik evliyim fakat ne yazıkkii.maddi sebeplerle henüz ona yer ayıramamıştık..daha doğrusu ben hazırdım da eşim endişe duyuyordu...şimdi 3denememiz oldu bakalım 16 Ocağı bekliyorum canım..sende bahsetseneiyiyim teşekkürler sen nasılsın mucize, sana daha önce hoşgeldin demiştim ama pek tanışmadık 🙂 nasıl gidiyor
heheheheee psi-psi-kopatıım vallah yaparım🙂)) kendimi yakarım lan bu sitede destek olun bana🙂))günaydınn herkeseeee.............
iyi haftalar fıstıklı çikolatalarım............
şehnazım psikopat şekerparemmmm canımmmm yanındayız hep unutma güzelim.....
chatlak naber canım, bugün senin günün var mı birşeyler?
bu arada bugün-yarın da benim günüm ama listeye yazdırmamıştım.
selzehcim ben listeye aslıgökçeeyi eklemiştim 6 şubat , ama yine silinmiş eklermisin bi zahmet
bu arada nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?