Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet ama benim oğlum olacakmış.
Sormayın zaten bütün aile yasta.Babası kız bekliyordu.Allah biliyor oğlu olacak diye bişey dediği yok ama kız olsaydı daha çok sevinirdi diye düşünüyorum.Dr. tahmin de bulunursak erkek dedi.diye hala bir ümidi var ben oğluşum dedikçe öyle deme daha ya kız olursa diyor.bebeğimiz de diyor.Babaanneyle dede zaten surat astılar.onların ailede hiç kız yok diye.Gidecem doğuda bir yerlerde doğuracam zaten bu çocuğu.o zaman kıymetli olurum belki

canımmm hayırlı olsun oğluşun geliyormuş.....sen herkesi boşveeeerrrrrr onlar anca konuşur, o saçma sapan laflar yüzünden strese girip bebişimizi de strese sokma yaaaa...
Allah vergisi bu, sipariş usulü değil ki!!!! Sipariş verebiliyorlarsa versinler, eşin de çok mızmızlanırsa erkeği sen verdin bana de geç canım 🙂

Yeter ki sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallahhhh

iyiyim teşekkürler sen nasılsın mucize, sana daha önce hoşgeldin demiştim ama pek tanışmadık 🙂 nasıl gidiyor
evet canım..demezmisin dedin...hiç unutmuyorum...insan nasıl karşılandığını hiç unutamıyor...sağol canım bende iyiyim ve iyi ki geldin siteye...bende sizler gibi bebişimi önce karnımda taşımak ve sonra kucağıma alıp ömrüm boyunca sevmek istiyorum...ilk çocuğum olacak ve 3 aydır deniyorum canım...4 senelik evliyim fakat ne yazıkkii.maddi sebeplerle henüz ona yer ayıramamıştık..daha doğrusu ben hazırdım da eşim endişe duyuyordu...şimdi 3denememiz oldu bakalım 16 Ocağı bekliyorum canım..sende bahsetsene

slm arkadaşlar nasılsınız benim moralim çok bozuk benim kardeşim 3 aylık hamile bugün kontrole gitti dr.bebeğin elini,ayağını görmüş kalp atışınıda duymuş ancak kafasını görememiş.kafasını göremiyorum demiş.ya bir problem var demiş yada bebeğin kafası rahime doğru ondanda gözükmeyebilir demiş.çok üzülüyodrum bu 2.hamileliği ilk bebeğini 2,5 aylıkken öldü karnında.bu bebeğinde inşallah bişey yoktur neolur dua edin arkadaşlar allahım bu bebeğini kardeşime sağ salim bağışlasın.çok kötü bir duygu çarşamba tekrar bir başka yerde ultrasona girecek.

günaydınn herkeseeee.............
iyi haftalar fıstıklı çikolatalarım............
şehnazım psikopat şekerparemmmm canımmmm yanındayız hep unutma güzelim.....
heheheheee psi-psi-kopatıım vallah yaparım🙂)) kendimi yakarım lan bu sitede destek olun bana🙂))
ya offf mutedil dengeli psikolojimden ben bile sıkıldım yawww.. bu aralar fena değilim de geçen hafta sürünüyodum valla..bu hafta perşembe korkularımı yenmek için bi teknikler öğretecekler bana heyecanla onu bekliyorum..🙂)) ilaç vermicez dediler ben de sevindim çünkü ilaçlar da alışana kadar kötü ediyo birkaç haftasonra alışıyosun bi de bırakırken berbat ediyolar..ilaçsız panik atak tedavisini sevdim ben🙂)) bakalım noolcak..bu hafta salı da yumurta kontrolü var ona gidicem..çok doktorlu bi hafta oldu istihab haddimi aşmış durumdayım

Kalanların Listesidir

Bİsmİllahİrrahmanİrrahİm

yupisregl zamani geÇen arkadaŞlarimizin lİstesİyupis
ch@tl@k.......................11 ocak

:d040::hıms:bekleyen arkadaŞlarimizin lİstesİ :hıms::d040:
desen.............................16 ocak
mucize...........................16 ocak
yns_ysmn.......................18 ocak
burcums........................20 ocak
biza..............................22 ocak
yazgulu24....................23 ocak
esmos..........................25ocak
selzeh.........................26 ocak
pretty woman............... 1- 3 Şubat
hazal.............................2 Şubat
lalezar...........................3 Şubat
elifim ............................4 Şubat
aslıgökçe........................6 Şubat
niisam.............................7 Şubat

:hamileyim:hamİle kalan arkadaŞlarimizin lİstesİ :hamileyim:
boyalikus..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
efsun_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
gül güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
sevİnc_naz...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
melekanıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şk_meleĞ!......................11 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
arzu85...............................13 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
dila2..................................18 kasim (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Özzlemm............................22 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:

sultan..................................kasım(kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
aşkısı ................................kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16.............................aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi.........................14 aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
ebruaker............................2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:

NİSAMM
kafası olmaz mı ya..vardır mutlaka görünmemiştir..üzülmesin kardeşin sen de üzülme..gölgelenmiştir..geriye doğru gelmiştir..ama vardır yani..doktora da pes doğrusu..yuh yani..öyle söylenir mi ya

Geri