ya işte anlatıyorum 15 kilo daha vermem lazım martta kontrolüm var falan diye..bu da oldu al bu klomeni falan şu gün kontrole gel diyo..ya birkaç ay daha hamile kalmasam iyi olur yani..bu hiç kendi halinde ben dememişim hiç bunları yoluna devam ediyo..anlamadım gitti..şimdi yüksek insülin yani bende olan sorun bebeğin düşmesine bile sebep olabiliyo.. o yüzden düzelmeden istemedim yani..ama artık hayırlısı bakalım ne olacak..
hay başlıcam yumurtalığımın tembelliğine..geldim 39 yaşıma tembelleşmediyse tam lazım olacak zamanda bi zahmet tembelleşmesin..
iyi diyelim iyi olalim.aslinda iyi sayilmam 10 gundur kasik agrisi karin agisi gogus agrisi beni olduruyo bakalim ne olacakmerhaba kızlarr nasılsınız bugün?
iyi diyelim iyi olalim.aslinda iyi sayilmam 10 gundur kasik agrisi karin agisi gogus agrisi beni olduruyo bakalim ne olacak
benimde sadece regl gunu kasik agrim olur gogus agrim pek olmaz ama bu sefer 10 gun once basladi degisik agrilar bi agriyo bi geciyo bi batma yapiyo ayrica belimde bi agriyo bi geciyo bu defa hersey farkli sanki.hakkimizda hayirlisi olsun canimbenimde regl dönemimde göğüs ve kasık ağrım olur hatta öncesinde başlar ama bu ay hiç ağrı sancı yok 🙂 rahat geçiyor, geçmiş olsun canım...
benimde sadece regl gunu kasik agrim olur gogus agrim pek olmaz ama bu sefer 10 gun once basladi degisik agrilar bi agriyo bi geciyo bi batma yapiyo ayrica belimde bi agriyo bi geciyo bu defa hersey farkli sanki.hakkimizda hayirlisi olsun canim
hic bi ilac kullanmiyorum canim belki hamilelik olabilir diye .yarin regl gunum ak koyun kara koyun yarin belli olacak.ama simdi mesela hic bi sancim kalmadi .diyorum ya bi var bi yokilaç kullanıyormusun bilmiyorum ama ben bu dönemde cataflam kullanıyorum ve ağrıları azatıyor. midende bi sorun yoksa tavsiye edebilirim...
hic bi ilac kullanmiyorum canim belki hamilelik olabilir diye .yarin regl gunum ak koyun kara koyun yarin belli olacak.ama simdi mesela hic bi sancim kalmadi .diyorum ya bi var bi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?