üzme kendini be bitanem yaratanmz görüyo bizi onu düşün yeter bizddee öle kimseye söylemiyoruzki napalım rabbim hepimize verir inş bebiş
merhabalar canlar,
ben yorgunluktan bittim.akşama misafir gelecek.şimdiden bukadar yoruldum akşam neolur bilmiyorum.
sizler nasılsınız,sayfaları okuyamadım ama.
iyim çok şükür,yarın inşaallah dinlenirim.hoşgeldim canım biz iyiyiz sen nasılsın? off misafir olayı çok yorucu haklısın ama dinlennn
iyim çok şükür,yarın inşaallah dinlenirim.
buarada ben soğan kürünü denedim.faydasıda adetimide tam gününde oldum.bakalım sonuna kadar deneyeceğim.inşallah faydasını sonuna kadar görürüm.
merhaba kızlar fazla kalmıcam hepinizi sevdiğimi ve öptüğümü söylemek için girdim okumaya bile zamanım olmuyo yazılanları..kendim de at nalı gibiyim zaten🙂 ruhsuz ruhsuz dolaşıyorum..siz naapıyosunuz???
sağolasın canım benim..elimden geleni yapıyorum merak etme🙂hoşgeldin canımm teşekkürler bizde seni seviyoruz ve öpüyoruz...ya lütfen rahat olllll
merhabalar canlar,
ben yorgunluktan bittim.akşama misafir gelecek.şimdiden bukadar yoruldum akşam neolur bilmiyorum.
sizler nasılsınız,sayfaları okuyamadım ama.
iyim çok şükür,yarın inşaallah dinlenirim.
buarada ben soğan kürünü denedim.faydasıda adetimide tam gününde oldum.bakalım sonuna kadar deneyeceğim.inşallah faydasını sonuna kadar görürüm.
merhaba kızlar fazla kalmıcam hepinizi sevdiğimi ve öptüğümü söylemek için girdim okumaya bile zamanım olmuyo yazılanları..kendim de at nalı gibiyim zaten🙂 ruhsuz ruhsuz dolaşıyorum..siz naapıyosunuz???
kızlar görüşürüz şimdilik hoşça kalın