Çok sevindiimmm herkes muradına ermiş sonunda yeni bir sürü arkadaşta katılmış.Onlarada allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah benim 7.ayım bitti..Son 2 aydayım...
amin cümlemizin canımmm beni bi görsen ne zorluklar çektimm inan rabbim büyük ki sabrını veriyor inan sen sadece sabırlı ol tatlım.. stres sıkıntı yapma gün gelir sende inan haykıracaksın......... 🙂
sana ısındım ayşegülümm ve inanıyorum içimden öle geciyor o beklediğin zaman en kısa zamanda gelcek inan.. iim canım bende 7 haftalık şuanda kontrole gittim kalp atışlarını duyduk 🙂 amin canısı..inşalllah canım inş gelir o günler inanırım gerçekten zor ama şimdi bebeğin seninle rabbim sağlıcakla kucağına versin çok saol bitanem
canim sendemi pre-ssed kullandigin ay hamis kaldinsana ısındım ayşegülümm ve inanıyorum içimden öle geciyor o beklediğin zaman en kısa zamanda gelcek inan.. iim canım bende 7 haftalık şuanda kontrole gittim kalp atışlarını duyduk 🙂 amin canısı..
canımm ben sadece bi ilaç var onu kullandıktan sonra gebe kaldım serophone-farlutal die..canim sendemi pre-ssed kullandigin ay hamis kaldin
sana ısındım ayşegülümm ve inanıyorum içimden öle geciyor o beklediğin zaman en kısa zamanda gelcek inan.. iim canım bende 7 haftalık şuanda kontrole gittim kalp atışlarını duyduk 🙂 amin canısı..
rabbim saglikli bir sekilde kucagina aldirir insallah darisi bizlerin basinacanımm ben sadece bi ilaç var onu kullandıktan sonra gebe kaldım serophone-farlutal die..
slm canim hosgeldin aramizaselam kızlar ben aranıza yeni katıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?