Çok sevindiimmm herkes muradına ermiş sonunda yeni bir sürü arkadaşta katılmış.Onlarada allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah benim 7.ayım bitti..Son 2 aydayım...
saol canım allah tamamına erdirsin sağlıcakla al bebişini kucağına inş aminn
Çok sevindiimmm herkes muradına ermiş sonunda yeni bir sürü arkadaşta katılmış.Onlarada allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah benim 7.ayım bitti..Son 2 aydayım...
amin cümlemizin canımmm beni bi görsen ne zorluklar çektimm inan rabbim büyük ki sabrını veriyor inan sen sadece sabırlı ol tatlım.. stres sıkıntı yapma gün gelir sende inan haykıracaksın......... 🙂
sana ısındım ayşegülümm ve inanıyorum içimden öle geciyor o beklediğin zaman en kısa zamanda gelcek inan.. iim canım bende 7 haftalık şuanda kontrole gittim kalp atışlarını duyduk 🙂 amin canısı..inşalllah canım inş gelir o günler inanırım gerçekten zor ama şimdi bebeğin seninle rabbim sağlıcakla kucağına versin çok saol bitanem
canim sendemi pre-ssed kullandigin ay hamis kaldinsana ısındım ayşegülümm ve inanıyorum içimden öle geciyor o beklediğin zaman en kısa zamanda gelcek inan.. iim canım bende 7 haftalık şuanda kontrole gittim kalp atışlarını duyduk 🙂 amin canısı..
canımm ben sadece bi ilaç var onu kullandıktan sonra gebe kaldım serophone-farlutal die..canim sendemi pre-ssed kullandigin ay hamis kaldin
sana ısındım ayşegülümm ve inanıyorum içimden öle geciyor o beklediğin zaman en kısa zamanda gelcek inan.. iim canım bende 7 haftalık şuanda kontrole gittim kalp atışlarını duyduk 🙂 amin canısı..

Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ

:hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

rabbim saglikli bir sekilde kucagina aldirir insallah darisi bizlerin basinacanımm ben sadece bi ilaç var onu kullandıktan sonra gebe kaldım serophone-farlutal die..
slm canim hosgeldin aramizaselam kızlar ben aranıza yeni katıldım