ıyıyım bende canım aynen gunume az kaldı benımde bakalım bır haftam var ıste hayırlısı olsun yaa umıtlenmek ıstemıyorum ama bakalım gorecegızzzzzmerhaba canim iyiyim allaha cok sükür sen nasilsin ayyyyyyyy insallah ne güzel olur
ıyıyım bende canım aynen gunume az kaldı benımde bakalım bır haftam var ıste hayırlısı olsun yaa umıtlenmek ıstemıyorum ama bakalım gorecegızzzzzmerhaba canim iyiyim allaha cok sükür sen nasilsin ayyyyyyyy insallah ne güzel olur
selam kızlar geldım tekrar ısler vardı hesaplar falan patron burdaydı yenı bıttı ısım aysegulum kusura bakma apartopar cıktım cevap yazamadım evet canım maalesef sıgara kullanıyorum ben

insallah gelmistir meleklerimiz canim bende ayni her ay umutlanip hayalkirikligi olunca kötü oluyorumıyıyım bende canım aynen gunume az kaldı benımde bakalım bır haftam var ıste hayırlısı olsun yaa umıtlenmek ıstemıyorum ama bakalım gorecegızzzzz
yaş 25 7 yılık evli 1 bebek 4 seneden sonra oldu yanı hep tedavı 1 bebek 3 aylık iken karnımda öldu kurtajla aldılar
ahhhhhhhhhh kafam:laugh:tamam kısssssssssss söz ıcmıcemönemli diğil canım sen işin o... kız ne sigarası hem bebiş yappıp hem sigaramı içiyosun senn :n028::n028:sana seans yaparım bak bugünden itibaren bırakıyosun küserim.. bak sen benim böyle yumuşak olduğuma bakma tersim pistir benim ona göre haaa..![]()
ınsallah canımmm kısmet bakalım umıtlenmeyelımde fazla sürprizzzzzzzzz olsun canım yaaainsallah gelmistir meleklerimiz canim bende ayni her ay umutlanip hayalkirikligi olunca kötü oluyorum
yaş 25 7 yılık evli 1 bebek 4 seneden sonra oldu yanı hep tedavı 1 bebek 3 aylık iken karnımda öldu kurtajla aldılar
insallah gelmistir meleklerimiz canim bende ayni her ay umutlanip hayalkirikligi olunca kötü oluyorum
insallah canim süpriz olurınsallah canımmm kısmet bakalım umıtlenmeyelımde fazla sürprizzzzzzzzz olsun canım yaaa
bekleyen arkadaslarimizin hepimizin gelir insallah canim hayirlisiylainş canım benim inş gelmişdir melekleriniz rabbim hepize hayırlı sağlıklı evlatlar versin
ahhhhhhhhhh kafam:laugh:tamam kısssssssssss söz ıcmıcem