insallah canim.guzel dileklerin icin tesekkur edrim canim.ama ben bu ay hic yumurtlama gunu falan hesaplamadim.belirtim falanda yok zaten.yani anliyacagin herseyi oluruna biraktim .olursa supriz olur artik.canim insallah sende en kisa zaman da bize guzel bi haber veririsin.sende kendine iyi bakcanım inşallah hayırlı haber verirsin iyi bak kendine
canim hepimizi senin gibi dusunduk hemen olucak zannettik ama herseyin bi vakti var demekki .umudunu hic bisekilde yitirme .sen Allahtan istemeye devam et .bigun mutlaka dualarin karsiligini alacaksinHele ilk evlendiğimizde hemen olmasın önce kendimizi hazırlıklı hissedelim diye düşündük.
Ne bileyim işte arkadaşlar isteyince hemen oluverecekmiş gibi düşünüyor insan.
Bir mucize olur inş.
aslıgökçe merhaba canım,herkese merhaba,ne yazıkki size üzüleceğiniz bir haber vereceğim fakat moraliniz bozup fazla üzülmenizi istemiyorum çünkü ben 2 gün kendimi dinledim toparlandım,ne olur sizde fazla üzülmeyin ,ne yazıkki düşük yaptım.Bahsettiğim silindikçe önce kahverengi azıcık gelen kanamam bri akşam şiddetli bri sancıyla pembeye ve ardından adet kanamasına dönüştü ve bebeğimi kaybettim.Hayırlısnın bu olduğunu,Allahımın en iyisini bileceğini düşüüp ve buna yüğrekten inanıp asla isyan etmedim
Merhaba
adınıza çok üzüldüm. benim yaşadıklarımın aynısını yaşamışsınız. Tüp bebek denemesi sonucu hamile kalmıştım.
Sonuç Biokimyasal gebelik
Rabbim mutlak hayırlısını verecektir.
Dualarımızı eksik etmeyelim yeter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?