normalde yumurtalıklar uyarılınca 2-3 yumurtanın bu aşılama günlerine kalması gerekiyor..bende 1 tane kaldı..işte onu bebek haline getirmeye çalışıyoruz🙂
biraz sonra çıkıcam..kendimi çok kasmışım..işlem bitince dövülmüş gibi oldum..bütün gün çarpıntıyla dolaştım heyecandan..bi size haber vereyim dedim
aşılamam oldu şükürler olsun..şimdi bekleyeceğiz..14-16 gün sonra adet olmazsam bakıcaz işte..hepinizin duaları için çok teşekkür ederim..siz hepiniz benim canımsınız..hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..
simdi tatlim hiiiiccc düsünmeee… stress te yapmaaaaa… bu 16 gün boyunca… (söylemesi kolay dimi). ama olsun düsünmemeye calis fistigimmm… insallah tutarr….
simdi tatlim hiiiiccc düsünmeee… stress te yapmaaaaa… bu 16 gün boyunca… (söylemesi kolay dimi). ama olsun düsünmemeye calis fistigimmm… insallah tutarr….
normalde yumurtalıklar uyarılınca 2-3 yumurtanın bu aşılama günlerine kalması gerekiyor..bende 1 tane kaldı..işte onu bebek haline getirmeye çalışıyoruz🙂
canım kardeşlerim..bana müsade..çok yorgun hissediyorum..biraz dinleneyim..hepinizi çok seviyorum..herşey için çok teşekkür ederim..hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorum..