Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

almassaydin kiz iceriii... ne dedi yine????.
ne diyecek bacım bi süre sormadı bende hayret ettim galiba günümü karıştırdı diyecektimki hoooop regl olup olmadığımı sordu aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy bu karı beni öldürcek ama en azından ne kadarda kolay hamile kaldığı yaptığı doğumları anlatmadı hanımefendi daha evlendiği ay hamile kalmış ama düşürmüş neyse hemen arkasından bi daha hamile kakmış onu doğurmuş doğru düzgün regl olmadan hemen bi daha hamile kalmış 2 çocuğu çok zor büyütmüş neyse spiral taktırmış onunla bile hamile kalmış ama aldırmış ooooofffffffffffffff ooooooooooooooofffffffffffffff daha neler neler bigün elimde kalacak o yumurtalıkları heeeeeeeeeeeeee

biraz sonra çıkıcam..kendimi çok kasmışım..işlem bitince dövülmüş gibi oldum..bütün gün çarpıntıyla dolaştım heyecandan..bi size haber vereyim dedim
aşılamam oldu şükürler olsun..şimdi bekleyeceğiz..14-16 gün sonra adet olmazsam bakıcaz işte..hepinizin duaları için çok teşekkür ederim..siz hepiniz benim canımsınız..hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..

işte saat 15.55 gibi bitti..şimdi girdim kapıdan hemen size birşeyler yazayım da..sersem gibiyim..azıcık uzanıcam tatlılarım..

normalde yumurtalıklar uyarılınca 2-3 yumurtanın bu aşılama günlerine kalması gerekiyor..bende 1 tane kaldı..işte onu bebek haline getirmeye çalışıyoruz🙂

yok be izigilim..tutacaksa tutar zaten..yani taş da taşıyacak halim yok da🙂 işte yarın işe gidicicem..

hele benim gibi bir bayan panik için çok zor birtanem🙂 ama merak etme ben de düşündüm bunu..elimden geleni yapıcam tatlım benim..sen nasılsın kuşum??

canım kardeşlerim..bana müsade..çok yorgun hissediyorum..biraz dinleneyim..hepinizi çok seviyorum..herşey için çok teşekkür ederim..hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorum..

inşallah canım en kısa zamanda hepimize nasip olur hayırlısıyla inşallah..

canımın içiiii, güzel gözlü arkadaşım beniimmm, yetişemedim yazılarına ama inan hep aklımda ve dualaraımdasınnnn ,inşaallah tutar canımm, inşaallah güzel haberler alacağız sendenn

ne diyecek bacım bi süre sormadı bende hayret ettim galiba günümü karıştırdı diyecektimki hoooop regl olup olmadığımı sordu aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy bu karı beni öldürcek ama en azından ne kadarda kolay hamile kaldığı yaptığı doğumları anlatmadı hanımefendi daha evlendiği ay hamile kalmış ama düşürmüş neyse hemen arkasından bi daha hamile kakmış onu doğurmuş doğru düzgün regl olmadan hemen bi daha hamile kalmış 2 çocuğu çok zor büyütmüş neyse spiral taktırmış onunla bile hamile kalmış ama aldırmış ooooofffffffffffffff ooooooooooooooofffffffffffffff daha neler neler bigün elimde kalacak o yumurtalıkları heeeeeeeeeeeeee

:puha::puha::puha:

canım kardeşlerim..bana müsade..çok yorgun hissediyorum..biraz dinleneyim..hepinizi çok seviyorum..herşey için çok teşekkür ederim..hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorum..
can ım benim tamam...sen mümkün olduğunca kendini yormamaya bak olurmu kuşum bizde seni çok seviyoruz Rabbim en hayırlı şekilde döllenmesini yuvarlana yuvarlana rahimine gelmesini orada en güzel yere gömülmesini annaciğininde onu en güzel şekilde beslemesini nasip etsin dualarımız seninle.....

biraz sonra çıkıcam..kendimi çok kasmışım..işlem bitince dövülmüş gibi oldum..bütün gün çarpıntıyla dolaştım heyecandan..bi size haber vereyim dedim
aşılamam oldu şükürler olsun..şimdi bekleyeceğiz..14-16 gün sonra adet olmazsam bakıcaz işte..hepinizin duaları için çok teşekkür ederim..siz hepiniz benim canımsınız..hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..

Canım dikkat et kendine şimdi hiç yorma fazla hareket etme falan, hatta bol bol uzan..
İnş tutar caanım...

İzgil kız sen de deseydin ya kadına senin işin de zor diye her seferinde bi stres yine mi hamile kalacağım diye🙂))))))))))))

Geri